Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     napletek podczas sexu
Autor Wiadomość
hasiu

Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007   napletek podczas sexu

witam , mam za dlugi napletek , ja kmi stoi to napletek przykrywa calego , spokojnie schodzi pod reka ale zaraz wraca , ja ksie kocham i mam prezerwatywe to ssuwa sie pod nia , pwoiedzcie mi czy przez to bardziej odczuwam podczas kochania bo mam taki problem ze szybko dochodze , mozliwe ze przez napletek ( jak naciagne przy koncu penisa bo mniej odczowam ) pomocy

Hubertttus 

Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007   

hasiu jeśli Ci nie sprawia bólu a tylko wraca i osłania żołądź to napewno nie ma wpływu na to że szybko kończysz a wręcz przeciwnie osłanjając wraźliwe miejsce na żołedzi może obniżać doznania i tym samym opóźnienie dojścia.Dziwię się tylko jak naskórek może zachodzic na żołądź po założeniu kondona chyba że zakładasz go w niepełnym wzwodzie .

muchomorek 

Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007   

Spróbuj przymierzyć ciaśniejszą gumkę.

penis.com.pl
bathmate
axa 

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007   

ciaśniejszą gumkę w sensie mniejszy rozmiar i pamietaj gumkę nakłada sie przy pełnym wzwodzie.

Rihard17 

Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007   

z kad taka ciasniejsza gumke?????? sa jakes konkretne nazwy?? tez mam taki problem

axa 

Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007   

wszystkie firmy produkujące prezerwatywy produkują je w różnych rozmiarach, mogą się nazywać ultra cieńkie lub tak jak te Durex elite

qtasek 

Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007   

Z tego ci mi sie wydaje to ultra cienkie a male to jest jednak różnica.. Są po prostu mniejsze rozmiary prezerwatyw a ultra cienkie to po prostu wiekszy komfort.

axa 

Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007   

nie wypowiedzialam sie dokladnie! chodzilo mi o to, ze rozmiar rozmiarem, ale mozna rowniez sprobowac ultra cienkie

123abc
[Usunięty]

Wysłany: Sro 24 Paź, 2007   

ja mysle ze ciasniejsze gumki za wiele nie pomoga.. mam b.podobny problem i zeby bylo wszystko ok to musialbym przynajmniej delikatnie przytrztymywac skore przy buchu caly czas...

ANUBIS 

Wysłany: Sro 27 Lut, 2008   

Najlepiej się obrzezać i problem zaniknie, wiem to z doświadczenia.

Odpowiedz do tematu