Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     skuteczny sposób na...
Autor Wiadomość
bic

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   skuteczny sposób na...

czy ktos wkoncu znalazł skuteczny sposób na te małe krostki na penisie (korona zołedzia) i jak reagują na to kobiety? czy ktos sie spotkał z pozytywną reakcją kobiet? jak wytłumaczyc im ze to nie jest choroba?

paulinka 

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   

chodzi Ci o takie białe?? na początku zapytałam sie co to jest a potem sprawdziłam w necie i nie było juz pytań i wątpliwości:)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

muchomorek 

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   

Czy chodzi o prosaki? To przecież nic groźnego.

penis.com.pl
viamax
bic

Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007   

tak chodzi o te białe..fajnie ze dziewczyna sie wypowiedziała licze na wiecej takich wypowiedzi

paulinka 

dziewczyn więcej raczej się nie wypowie bo jestem tu ja i nieraz wpadnie jakaś inna :) ale jest ich tu na prawdę mało :( a to jest zupełnie normalne poza tym było wiele takich tematów :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

bic

to nic groznego ale niektóre dziewczyny moze to przestraszyc.i mogą byc wkurzone.jak mam je przekonac gdy np bede robił to w lesie a tam nie ma internetu zeby sprawdzic.powiedziec wczesniej.a jak jest impreza i na imprezie jej to powiem wczesniej np podczas tanca jak sie bedzie przystawiac ze mam takie cos to na bank sie to nie uda

paulinka 

jak jest taka łatwa że daje po imprezie czy w lesie to zapewne nie zwróci na to uwagi

poza tym najczęściej na początku sex jest po ciemku i nie widać :)

może się zapytać czy to jakaś choroba to powiesz że specyficzna uroda krostki działają jak wypustki na wibratorze a sprzęt jest w pełni sprawny, przebadany i gotowy do użycia :) dobrze będzie nie przejmuj sie :)

poza tym prawdopodobnie skoro będziesz spał z jakaś tam dziewczyna powinieneś się zabezpieczyć a przez gumę to chyba tez nie za dużo widać :( więc nie martw się :) będzie dobrze

BASF 

Nie wydaje mi się aby dziwczyna idąc z tobą do łóżka przyglądała się Twojemu ptaszkowi. A jeżeli nie bedzie na tyle mądra i nie zrozumie, że to normalne zjawisko to już tylko będzię o niej świadczyć. Takie jest moje zdanie. Nie zaprzątaj sobie głowy głupotami.

m4g1k_ 

Wysłany: Sro 03 Paź, 2007   

BASF napisał/a:
Nie wydaje mi się aby dziwczyna idąc z tobą do łóżka przyglądała się Twojemu ptaszkowi. A jeżeli nie bedzie na tyle mądra i nie zrozumie, że to normalne zjawisko to już tylko będzię o niej świadczyć. Takie jest moje zdanie. Nie zaprzątaj sobie głowy głupotami.

heheh, może się nie przygląda, ale jeżeli (wnioskując po postach Bica) prosaki są duże, to kobieta może poczuć... np. w ustach. A co do nie zaprzątania sobie uwagi głupotami - jezeli jesteśmy na imprezie i mamy na coś ochotę, to raczej niechętnie sobie odpuszczamy panienki :]

Bicu - panienka poznana na imprezie raczej już wie, co to są prosaki :mrgreen:
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.!

BASF 

Wysłany: Sro 03 Paź, 2007   

m4g1k_ napisał/a:
Bicu - panienka poznana na imprezie raczej już wie, co to są prosaki

No i tu Ci się należy duuże piwo. Tekst mnie powalił...

Odpowiedz do tematu