Zabieg a siłownia |
Autor | Wiadomość |
kosos Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 Zabieg a siłownia |
|
| Witam,
mam zamiar udać się na zabieg i mam pytanie czy jest z tym związane jakieś wstrzymanie się od wysiłlku np. siłownia, wiadomo że raczej penisa się tam nie ćwiczy ale mimo wszystko chciałbym wiedzieć czy jest sens zapisywać się na kolejny miesiąc na siłkę | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| Ja bym nie ryzykował... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| Najprosciej chyba będzie po zabiegu zapytac sie o to lekarza. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Phobos Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 17 | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Wydaje mi się że nie... w przypadku ćwiczeń na mięśnie nóg może trochę boleć na początku.. jednak przez te wszystkie lata był w napletku i nie obcierało go nic. Więc jakieś szybsze, ciągłe ruchy mogą być bolesne... słowem na początku radze unikać zbędnego obcierania | |
| |
 |
cyklista6 Wiek: 58 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 7 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 |
|
| Raczej nie będziesz mógł ćwiczyć przez 3-4 dni, ale po tygodniu wszystko będzie ok. Po prostu dopóki nie zrosną się ranki to każdy ruch może powodować ból. To nie jest jakiś wielki ból, i obcisłe gatki są wskazane właśnie po to aby fiutek się nie obcierał. Ale po tygodniu się przyzwyczaisz, ranki się zagoją i możesz znowu fruwać w siłowni.
Powodzenia! | |
| |
 |
Michał1234567890 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 20 | Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 |
|
| Zapytaj się lekarza i po sprawie. | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 |
|
| proponuje zapytac lekarza jeszcze przed planowanym zabiegiem | |
| |
 |
|