Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Peknięcia i ranki na napletku
Autor Wiadomość
Aro 2000 

Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007   Peknięcia i ranki na napletku

Jakiś czas temu na moim napletku pojawiły pęknięcia naskurka i bolące ranki co uniemożliwia mi normalne chodzenie ponieważ boli, napletek przybrał kształt stulejki przez co niemoge go zsunąć ani trochę z żołądzia i oddaje mocz jak kobieta aby nie opryskiwać ścian, a o funkcjach seksualnych z powodu bulu nie ma mowy.
Dotychczas stosowałem maść Clotrimazolum ale od ok trzech tygodni nie dało to efektu.
doradźcie jakiej maści użyć.

Żona wysyła mnie do lekarza, lecz jest to dla mnie krępujące, a jeśli już pujść to do jakiego, dermatologa czy urologa, napewno nie do ginekologa.

Pomocy do ok miesiąca nie bzykałem

pawel_1987r 

Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007   

Urolog wita_! Bez problemu, wizyta u secjalisty jest raczej śmieszna niż straszna. Obróć to w żart i udaj sie do lekarza. Pozdrawiam

axa 

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007   

cos mi się zdaje stary, że dopadła cie grzybica. Proponuję, żebys kupił sobie w aptece Clotrimazolum w maści i smaruj sie przez tydzień. Jeśli nie bedziesz widział poprawy, to pędź do urologa.

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu