Peknięcia i ranki na napletku |
Autor | Wiadomość |
Aro 2000 Wiek: 57 Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 1 Skąd: Helmowy Jar | Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007 Peknięcia i ranki na napletku |
|
| Jakiś czas temu na moim napletku pojawiły pęknięcia naskurka i bolące ranki co uniemożliwia mi normalne chodzenie ponieważ boli, napletek przybrał kształt stulejki przez co niemoge go zsunąć ani trochę z żołądzia i oddaje mocz jak kobieta aby nie opryskiwać ścian, a o funkcjach seksualnych z powodu bulu nie ma mowy.
Dotychczas stosowałem maść Clotrimazolum ale od ok trzech tygodni nie dało to efektu.
doradźcie jakiej maści użyć.
Żona wysyła mnie do lekarza, lecz jest to dla mnie krępujące, a jeśli już pujść to do jakiego, dermatologa czy urologa, napewno nie do ginekologa.
Pomocy do ok miesiąca nie bzykałem | |
| |
 |
pawel_1987r Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 3 Skąd: gm | Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007 |
|
| Urolog wita_! Bez problemu, wizyta u secjalisty jest raczej śmieszna niż straszna. Obróć to w żart i udaj sie do lekarza. Pozdrawiam | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 |
|
| cos mi się zdaje stary, że dopadła cie grzybica. Proponuję, żebys kupił sobie w aptece Clotrimazolum w maści i smaruj sie przez tydzień. Jeśli nie bedziesz widział poprawy, to pędź do urologa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|