Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     nie zadowalam jej tak jak bym chcial , pomocy
Autor Wiadomość
hasiu

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   nie zadowalam jej tak jak bym chcial , pomocy

ogolnie zakladam 2 temat dzis , mam 20 lat, kocham sie dopiero od 4 miesiecy , na poczatku szybko konczylem teraz jest lepiej ale skozystalem z rady na jednym z forum i zaczolem sie kochac po alkoholu , roznica duza ( moze dlatego ze nie byklem spiety i nie myslalem o tym ) byla wtedy jazda bez czymanki , na maxa , ostry sex i bylo extra , tak lubi kochac sie moja kobieta ale ja tak moge tylko po alkoholu a nie bede sie smarowal alkoholem caly czas , mam juz dosc tego a bez niego nie moge, moze dlatego ze zaduzo mysle o tym. powiedzcie jakie ma znaczenie psychika w tym wszystkim i jak podejsc do sprawy , z gra wstepna 10 minutowa czasem 15 kocham sie max 10 minut na najnizszych obrotach . kobiety to niedowala bo mowi zebym szybciej a ja szybciej niemoge bo skoncze , powiedzcie jak powstrzymywac orgazm ja k podkrece obroty , podobno zaciskanie jakos miesni pomaga luz przerwa chwilowa w posowaniu, jak przerwe na pare sekund to co jeszcze zrobic , zacisnac te miesnie i na jak dlugo , czy podcas kochania mam miec te miesnie caly czas napiete czy rozluznione bo moze ja zle to robie i zle sie kocham , pomocy , po alkoholu nie wiem jak je mam bo nie mysle o tym wogole , mysle wtedy tylko zeby ja jak najlepie przelecic , kocham ja i chce sie z nia zawsdze tak kochac , chce ja zaspokajac codziennie tak samo , jak zna ktos jakies cwiczenia to piszcie , jak wie ktos jak powstrzymac orgazm po za zacisk miesni podczas kochania , niech pisze , zdradzcie swoje sposoby na to . opozniaczy nie moge stosowac bo ma mna nie uczulenie i mnie swedzi penis . pomocy !!!!!!!! , przepraszam za zla gramatyke i za bledy ale do rogu dodam D , dyslekcja i dysgrafia ;) ,

paulinka 

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   

są różne środki opóźniające na pewno nie próbowałeś wszystkich :0 poszukaj takich dla alergików lub dla cery wrażliwej pewnie w aptece dostaniesz takowe:)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

muchomorek 

Spróbuj godzinkę przed seksem zmasturbować się to powinno dać efekt.

penis.com.pl
bathmate
hasiu

odkrylem jeszcze 1 problem , mianowicie , mam dlugi napletek , schodzi z zoledzia , jest ok , ale podczas zwodu zakrywa zoledzia calkowicie , po nalozeniu prezerwatywy i podczas sexu zsuwa sie na zoledzia + prezerwatywa spada , moze byc to przyczyna wiekrzego podniecenia+ czucia przezemnie odczuc ktore mnie szybciej doprowadzaja , jak jest po usunieciu napletka , pomaga to .... dzieki z goru

Odpowiedz do tematu