Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krosta
Autor Wiadomość
jajco112
[Usunięty]

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   Krosta

Mam problem ostatnio zauważyłem to na moim penisie(jakość zdjęć słaba robione telefonem) i nie wiem co to jest... Nie boli nie swędzi nie piecze... delikatnie przeszkadza przy zsuwaniu skóry... Zastanawiam się nad pójściem do lekarza... Proszę o pomoc

paulinka 

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

nie mam pojęcia wygląda źle tylko lekarz przychodzi mi do głowy!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

BASF 

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

Racja paulinka. Nie jest to napewno nic normalnego i w Twoim przypadku zdecydowanie odwiedziłbym lekarza specjalistę. W tym przypadku urologa. Nie zwlekaj z takimi sprawami...

penis.com.pl
masturbator
teaser 

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   

Nawet nie zastanawiaj sie... odrazu pedz do lekarza... malego na blat i lekarz oglada!
Z tego co wiem jesli powstaja krosty na malym to calkiem mozliwe ze bedziesz mial raka jader czy jakos tak... ale z tego co wiem wczesnie wykryty jest w 100% uleczalny. Dlatego nie mozna olewac takich rzeczy... ja kiedys tez olewalem a teraz jak mi na malym wyrosnie cos nieciekawego to odrazu pedze do lekarza... nie mozna udawac macho!

meister 

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

jezeli nie chcesz miec obory stojac w kolejce w kobietami do ginekologa to idz do weneryloga. pewnie bedzie chcial pobrac materiał / wycinek / do badania albo - przypisze Co mocne leki.

Odpowiedz do tematu