masturbacja a sperma/.. |
Autor | Wiadomość |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 |
|
| a nawet do sztucznej cipki bo na prawdziwa musze poczekc | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
crazix Wiek: 36 Dołączył: 05 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Słupsk | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| crazix, | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bigmilk Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 20 Skąd: Z nikąd | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| Naczęściej na klate, czasem prosto do kibla/umywalki hehe A czasem jak ktoś już wyżej napisal gdzie popadnie xD | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| bigmilk napisał/a: | Naczęściej na klate, czasem prosto do kibla/umywalki hehe A czasem jak ktoś już wyżej napisal gdzie popadnie xD |
Ehh dokładnie tak samo! Coś mi tu się nie podoba, jakiś sabotaż!! :) | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Jak byłem mały, to na dywan i butem wcierałem
Potem wynalazłem kąt za szafą, w dodatku uniemożliwiało to nakrycie mnie. Ale ten kąt ciężko potem było pomalować I świecił pod lampą kwarcową (krew i spermę można wykryć za pomocą UV) | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| haha ładnie na dywan lub w kąt
Do szpitala powinni brac jak w Beavis and Butheat na MTv za kase w USA mozna , i w polsce tez gdzies słyszałem ze skupują jak grzybki po deszczu heheheh | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| ja sie nie masturbuje za czesto no ale jak trzeba nieraz to w chusteczke i do kibelka a najczesciej sperma laduje w buzi mojej dziewczyny lub w jej pupci lub w muszelce | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Na klatę niedobry pomysł.. raz próbowałem to się przestrzeliłem i połowa wylądowała na włosach, a druga połowa na monitorze.
Dywan i wetrzeć kapciem | |
| |
 |
|