| Za co kochacie ?? |
| Autor | Wiadomość |
boka Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 8 | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 Za co kochacie ?? |
|
| Tak jak w temacie za co kochacie swoje dziewczyny albo chłopaków | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| Za to ze w ogóle są,za to ze zawsze na wysłuchają, za miłość i seks | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| Podobno kocha się nie za coś, ale pomimo czegoś.
Tak więc ja kocham moją dziewczynę i mojego chłopaka pomimo tego, że ich nie mam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| | za to ze jest przy mnie w trudnych chwilach za to ze mie kocha i opiekuje sie i oczywiscie za sex | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| jest inteligentny, ma dobre serce, jest zabawny- i często sie uśmiecha, wyrozumiały(akceptuje mnie mimo tego że jestem inna ), nie przesadza z alkoholem i nie bierze narkotyków, potrafi wybaczyć i przyznać sie do błędu, szczerze to długo by pisać ale przede wszystkim za to że jest i potrafi docenić moja miłość i ja odwzajemnić | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| Za to że w naszych relacjach jest moją przyjaciółką, że mogę z nią przegadać całą noc i nadal będzie nam mało, że w seksie potrafi być najwspanialszą kochanką, że jest przy mnie i mnie wspiera i mogę na niej polegać, że jest moją żoną, że nie pali, że mogę jej zaufać. Za to że jest pierwsza kobietą z którą chce mieć dzieci.Za to że w smutnych chwilach potrafi mnie rozweselić. I za to że jest!!!
Myślę że mógłbym jeszcze wiele więcej napisać ale tyle wydaje mi się wystarczy | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
szkiełko Wiek: 39 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 18 Skąd: stąd | Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 |
|
| "za rosół i kotlety..." | |
| |
 |
inter Wiek: 37 Dołączył: 18 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: wwa | Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 |
|
| | ... | | | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 |
|
| | inter napisał/a: | | Ja swoją dziewczynę kocham za to że w ogóle jest i że jest ze mną |
Zgadzam się w 100% i dlamnie jest nieważne ze jest odemnie starsza i jest moja nauczycielką nie tylko zycia... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |