Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Metrosexualizm
Autor Wiadomość
Bruno Pelletier

Wysłany: Pon 16 Lip, 2007   

a możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

paulinka 

mój były był strasznie blady poszedł kilka razy na solarium i potem mógł opalać sie na słońcu a tak to sie tylko czerwony robił a mu nie brązowiało :(

nie mam nic przeciwko salarium ale z umiarem tak żeby załapać koloryt -ale takie łażenie przez cały rok i spalenie na czekoladę jest bardzo nie zdrowe i moim zdaniem nie wygląda to ładnie wiec ani dla chłopaków ani dziewczyn nie polecam :(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

luter 

skywalker napisał/a:
A co myślicie o chodzeniu na solarium przez faceta? Ostatnio jeden z moich kumpli był (spalił się :lol: i chyba w mózg mu poszło bo twierdzi że widział Leppera :P ) i jak opowiedział o tym nam to kumple poobracali oczami i w ogóle jakieś takie mieszane odczucia mieli... Ja w sumie nie widzę nic złego w chodzeniu na solarium... a wy?

ja chodzę czasami do solarium, zwłaszcza zimą i nie widzę nic w tym dziwnego. Co prawda nie opalam się zbyt często i ostro - Do Leppera dużo mi brakuje:)

penis.com.pl
orgasm contol
David1987 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

Uważam że w byciu Metroseksualnym, nic nie jest złego, dziewczyny leca na takich :)

Ubieram sie markowo i stylowo. Depiluje tors i gole mosznę. Codziennie gole brode. Uzywam kremu pod oczy. Chodze na solarium. Reguluje sobie brwi. Mam starannie ułożone włosy, Nie wyszedł bym na miasto bez ułożonych włosów. Mam dziewczyne, ale jak każdy metroseksualny, najbardziej chyba kocham siebie.

adadverts 

Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007   

David1987 napisał/a:
Chodze na solarium.

To urodzie na dłuższą metę nie służy.

CheshireCat 

no comment !

muchomorek 

David1987 napisał/a:
... dziewczyny leca na takich :)
...
Mam dziewczyne, ale jak każdy metroseksualny, najbardziej chyba kocham siebie.

Może jak jakaś nie zna to i poleci, ale jak pozna to nie wiem. Dziewczyny są wrażliwsze i chcą czuć się kochane a wa takim przypadku gdy dla Ciebie najważniejszą sprawą jesteś Ty no to sory... Gdałem kiedyś z taką jedną co miała chłopaka metrosexualiste - tragedia dla niej.

adadverts 

A tam od razu tragedia...
Prawda jest taka, że laski po prostu lubią wybrzydzać. Jak facet nie dba o siebie, to pretensje, że śmierdziel i niechluj, a jak ma więcej kosmetyków od niej i jeszcze nie daj Boże wzbudza na ulicy większe zainteresowanie, to też katastrofa.

alan18 

Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007   

METROSEXUAlizm to nic złego .........mam mnostwo kolegow metrosexualnych nie zachowoja sie jakos specjalnie kobieco cz cos
zreszta ja tez lubie dobrze wygladac ......................
ale faktyxcznie nie ktorzy przesadzaja ....... potrafia godzinami przesiadywac w solarium i non stop chodzic po sklepach ............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

norbercik 

Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007   

Po 1 metro wychodzi z mody :P
Ale... ja chodzę na solkę. Choćby dlatego, że blada jak ściana skóra wygląda masakrycznie po prostu. Nie mówię, że jestem spalony na czekoladę. Nie, tylko ładna opalenizna, taka raz na 2 mc na 10min :)

Poza tym wracając do wątku... Granica nie istnieje wg mnie, bo to kwestia gustu! A o gustach się nie dyskutuje, więc skończyło się! Pozamiatane i już! :P

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

Młody12

ja mam bladą cerę i żyje z tym i mi to nie przeszkadza, i nie wygląda to tak "masakrycznie" wole wyglądać naturalnie niż jak kurczak z rożna ( nie mam nic do ludzi chodzących na solarium, jak im się to podoba to ich sprawa}

norbercik 

hehe Młody12, nie obraź się jak umrzesz z głodu, ale nie będę Twoim obiadkiem (kurczakiem z rożna) :D

mówię o lekkiej opaleniznie :)

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

ziomq91 

Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007   

Hmm to ja chyba dopiero jestem metroseksualny xD no bo wiecie, nakładam te różne kremy z garniera itd. robie sobie maseczki z glinki smaruje się kremem cynkowym no i w ogóle xD

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu