Pryszcze |
Autor | Wiadomość |
roland Wiek: 39 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 Pryszcze |
|
| Co polecacie na przyszcze i na zmniejszenie porów w skórze?
Z góry dzięki za info. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Vichy Normaderm i mydełko siarkowe... Ewentualnie antybiotyki | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
roland Wiek: 39 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| A to coś dla młodzierzy jest? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Przede wszystkim ,wszystko jest dla ludzi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
roland Wiek: 39 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Dzięki za odpowiedź. | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Pią 22 Lut, 2008 |
|
| ja stosuje mydło ale jakoś nie pomaga mi ;( może coś innego jeszcze ?? | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 |
|
| Mydełko Protex jest dobre do codziennego stosowania. Poza tym można popróbować z kwasem borowym (w aptece bez recepty). A czegoś mocniejszego to może Differin (na recepte) bardzo dobry, niesterydowy preparat. | _________________ Siempre Viva! | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Wto 26 Lut, 2008 |
|
| kwasu borowego to ja używam do prochu czarnego żeby był stabilniejszy xD | |
| |
 |
Dwight Wiek: 33 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Sob 01 Mar, 2008 |
|
| Dermatolog Dermatolog Dermatolog Dermatolog Dermatolog Dermatolog Dermatolog
on zleci ci odpowiednie preparaty ;] a I panowie zalamie was z tym mydlem : P
tylko starzy badz niedouczeni dermatolodzy polecaja mydlo - niewazne czy siarkowe czy protex mydla nie uzywamy : ] Do mycia twarzy polecam Zel Iwostin na bazie wody termicznej do mycia twarzy i ciala ze zdolnosciami do przetluszczania sie i do cery tradzikowej <dermatolog mi to przepisal> do tego oczywiscie smaruje sie masciami ale nie bede pisal jakimi bo komus wpadnie do glowy kupienie takiego i opps niesczescie gotowe : P
btw mam lagodna odmiane tradziku | |
| |
 |
|