| Fryzura |
| Autor | Wiadomość |
roland Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 Fryzura |
|
| Witam. Chciałbym sobie zrobić fajno fryzurke. A konkretnie to co Daniel ma w avaarze.
Link do jego profilu http://www.penis.com.pl/f...ewprofile&u=796
Jeśli ktoś wie jak to sie nazywa, jak długe włosy trzeba miec do tego fryza, czy fryzjer moze obciac wlosy ze zdjecia-prosze napisać.
Poprosze również o inne zdjęcia z tą fruzyrą(jesli ktos znajdzie) | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Przede wszystkim żeby osiągnąć taki efekt to trzeba mieć idealne proste włosy. Potem do fryzjera pokazujesz mu zdjęcie no i on ci tnie grzywkę pod skosem. Jak już masz włosy umodelowane to trzeba się zapatrzeć w dobry żel/krem do włosów i samodzielnie coś takiego zrobić... Nie jest to zbyt trudna fryzura... Sam miałem podobną jak miałem dłuższe włosy
style_10.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 13532 raz(y) 26,12 KB |
| _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
roland Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Włosy mam proste i to bardzo A możesz jeszcze powiedziec jak długe musze mieć włosy i jak to umodelować jak już będe miał obciete?
Z góry dzieki
P.S. Ten fryz sie jakos nazywa czy nie ma nazwy? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Hmmm jak długie? Ja wtedy miałem takie że jak przeczesałem sobie grzywkę na czoło to najdłuższe partie włosów sięgały do oka. Nawet jak nie masz wystarczająco długich to i tak możesz tak zrobić ale efekt już nie ten sam Jeśli chodzi o krem to polecam krem do modelowania l'oreal out of bed. Nabierasz trochę , rozcierasz na obydwu dłoniach i możesz trochę po ugniatać włosy żeby krem wtarł sie w nie. potem już tylko modelujesz palcami partie włosów w którą stronę chcesz ... Pamiętaj żeby nie był to żaden "ciężki" kosmetyk bo wosy oklapną i wtedy 0 efektu | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
roland Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| dzięki za info. Zapuszczam moje blond wlosy i ide do fryzjera | |
| |
 |
skywalker 
|
| spox. życzę cierpliwości w zapuszczaniu | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| Dzieki ale tym to jest problem... bo jak mam długe włosy to mi każdy odstaje w inną strone. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| Ten gość na fotce ma na włosach sporo najmocniejszego lakieru do włosów. To już w zasadzie nie są włosy, a kolce | |
| |
 |
franek2000 Wiek: 34 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 16 Skąd: Nikad | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| a tak wogole jak chcesz sam robic takie wlosy to musiszn miec zel co najmiej za 40 zloty taki mega supr mocny bo nawt taki shock wave ich nie ulozy dobrze jesli dlugi nie uzywasz zely!!! Sam wiem cos o tym ja mam wlosy nazelowane dzin w dzien i mam problem z ich ulozeniem po myciu !!!! Nie jest tak latwo zrbic taki fryz!!!! Jakas godzina siedzenia przed lustrem!! | |
| |
 |
skywalker 
|
| | Wiadomo że gość na fotce ma lakiery pianki nabłyszczacze i bóg wie jeszcze co.. w końcu to sesja zdjęciowa... I faktycznie żeby osiągnąć taki efekt jak na fotce nie wystarczy zwykły shock waves tylko profesjonalne kosmetyki a skoro mówimy już o welli to seria high hair albo system professional powinna załatwić sprawę ale to koszty wysokich lotów. Natomiast jeśli się chce uzyskać naturalny efekt to tak jak już wcześniej mówiłem krem l'oreal w zupełności wystarczy... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| ja polecam gume do wlosow z "joanny" taka w fioletowym puedłku. koszt to niecałe 10 zlotych. mnie wydaje sie dobra, porzadnie stawia wlosy, a mam irokeza | |
| |
 |
roland Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lip 2007 Posty: 24 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| | dzieki wszystkim za odpowiedź | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| ja ta joanne kupielm za 6 zl na dlugo starcza? | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
gulk Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 28 | |
| |
 |
kajetan666 Wiek: 33 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 fryzura |
|
| ja uwielbiam eksperymentowac z moimi włosami | _________________
| |
| |
 |
| |