Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwna kapa z GUMAą ________
Autor Wiadomość
jall 

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   Dziwna kapa z GUMAą ________

Ema!! Ej chłopaki ja to chyba jestem jakis zje***y , skumajcie to ==>zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi :D ale chodzi mi o to ze kiedy juz mi ja zalozy niewiem dlaczego wzwód sie zmniejsza :/ poprostu malaleje mi fujara czym to moze byc spowodowane??___mniejuz powoli kurwica chyta od tego!!:|

Ronlado

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

Czasami tak jest. Taka Twoja reakcja na gumke...sa tabletki na poprawienie wzwodu. A taka mala prywatna rada odemnie --> wypijcie sobie np. butelke jakiegos dobrego wina przed...ze swoja kobieta - zobaczyszs, ze pomoze :wink:

patelacha

W czasie jak zakłada ci gume rób jej patelachę - ale taka z połykiem , a Twój pal bedzie sztywny!

penis.com.pl
viamax
aartii
[Usunięty]

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   Re: Dziwna kapa z GUMAą ________

jall napisał/a:
zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi

Dość skomplikowane zdanie.

patelacha

Dlaczego skomplikowane - cizia chce se laske zrobic, ale palant se palanta nie umył i dlatego kolesiowi laski nie robi, a temu opada....

jall 

Wysłany: Wto 20 Lut, 2007   

jaki zjeb zawsze myje pałe!!<killer> koooles qurwa jak ma ochpte na lodzima to robi a jak nie ma to nie robi PROSTE!!

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Wogole zes przyjebał --->patelacha - ale taka z połykiem<---Co to qurwa ma byc chłopie moze bys wyjasnił co!?

Ronlado

chodzilu mo o to chyba zebys jej soczki łykal..hmmm kolo ma problemy ze soba z tego co widze..

jall 

No własnie tez tak sadze...

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Ejj Ronlado wiesz moze jak nazywaja sie te pigóły?? :]

dominator88

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

jall to nie pigóły ;) poprostu jestes uczulony na lateks ;) musisz kupowac poprostu inne rezerwatywy nie wiem jaki to rodzaj ale z durexa tez takie sa kiedys gdzies czytalem ;) dla alergików ;)

skywalker 

Wysłany: Czw 03 Maj, 2007   

Po 1. NIewiele zrozumieałem z tego co napisałeś...
po 2. Z tego co zrozumiałem to myślę że powodem tego może być za mała prezerwatywa... Ile masz w obwodzie? Jeśli dużo to radzę kupić prezerwatywy o powiększonej średnicy...
and I gotta girlfriend everywhere"

przemaszks 

Wysłany: Wto 22 Maj, 2007   

tez tak mam ale to jest chyba sprawa rozgrzewki i szybkiego zalozenia chociaz czasem nie wychodzi jest to najgorsza rzecz jak z pewnascia wiesz;)

Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!!

roojek 

Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007   

To ze stresu przed stosunkiem. 2 opcje - olej sex albo poćwicz.
W dzisiejszuch czasach mamy tyle przyjemnych rzeczy do roboty, że sex nie wydaje Ci się już na tyle atrakcyjny, żeby mózg sterował wacusiem. Wizja "wejścia na antenę" za parę sekund po prostu powoduje opad.
To normalne u 30% dzisiejszych młodych mężczyzn, szczególnie uprawiających sporty ekstremalne, informatyków itp.

Odpowiedz do tematu