Dziwna kapa z GUMAą ________ |
Autor | Wiadomość |
jall Wiek: 37 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: Dąbrowa Górnicza | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 Dziwna kapa z GUMAą ________ |
|
| Ema!! Ej chłopaki ja to chyba jestem jakis zje***y , skumajcie to ==>zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi ale chodzi mi o to ze kiedy juz mi ja zalozy niewiem dlaczego wzwód sie zmniejsza :/ poprostu malaleje mi fujara czym to moze byc spowodowane??___mniejuz powoli kurwica chyta od tego!!:| | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Czasami tak jest. Taka Twoja reakcja na gumke...sa tabletki na poprawienie wzwodu. A taka mala prywatna rada odemnie --> wypijcie sobie np. butelke jakiegos dobrego wina przed...ze swoja kobieta - zobaczyszs, ze pomoze | |
| |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| W czasie jak zakłada ci gume rób jej patelachę - ale taka z połykiem , a Twój pal bedzie sztywny! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 Re: Dziwna kapa z GUMAą ________ |
|
| jall napisał/a: | zaczynam kombinacje z e swoja kobieta ==>tam po jakims czasie mam wzwód , niee qurwa dl amnie to jest chore, jest wzwód najczesciej kobieta zakłada mi gume najwyrazniej to lubi |
Dość skomplikowane zdanie. | |
| |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| Dlaczego skomplikowane - cizia chce se laske zrobic, ale palant se palanta nie umył i dlatego kolesiowi laski nie robi, a temu opada.... | |
| |
 |
jall Wiek: 37 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: Dąbrowa Górnicza | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 |
|
| jaki zjeb zawsze myje pałe!!<killer> koooles qurwa jak ma ochpte na lodzima to robi a jak nie ma to nie robi PROSTE!!
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Wogole zes przyjebał --->patelacha - ale taka z połykiem<---Co to qurwa ma byc chłopie moze bys wyjasnił co!? | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 |
|
| chodzilu mo o to chyba zebys jej soczki łykal..hmmm kolo ma problemy ze soba z tego co widze.. | |
| |
 |
jall Wiek: 37 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: Dąbrowa Górnicza | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 |
|
| No własnie tez tak sadze...
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Ejj Ronlado wiesz moze jak nazywaja sie te pigóły?? :] | |
| |
 |
dominator88 Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 6 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| jall to nie pigóły poprostu jestes uczulony na lateks musisz kupowac poprostu inne rezerwatywy nie wiem jaki to rodzaj ale z durexa tez takie sa kiedys gdzies czytalem dla alergików | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Po 1. NIewiele zrozumieałem z tego co napisałeś...
po 2. Z tego co zrozumiałem to myślę że powodem tego może być za mała prezerwatywa... Ile masz w obwodzie? Jeśli dużo to radzę kupić prezerwatywy o powiększonej średnicy... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| tez tak mam ale to jest chyba sprawa rozgrzewki i szybkiego zalozenia chociaz czasem nie wychodzi jest to najgorsza rzecz jak z pewnascia wiesz;) | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| To ze stresu przed stosunkiem. 2 opcje - olej sex albo poćwicz.
W dzisiejszuch czasach mamy tyle przyjemnych rzeczy do roboty, że sex nie wydaje Ci się już na tyle atrakcyjny, żeby mózg sterował wacusiem. Wizja "wejścia na antenę" za parę sekund po prostu powoduje opad.
To normalne u 30% dzisiejszych młodych mężczyzn, szczególnie uprawiających sporty ekstremalne, informatyków itp. | |
| |
 |
|