POMOCY :/:(:| |
Autor | Wiadomość |
eom Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: Kazordoon | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 POMOCY :/:(:| |
|
| Witam.
Mój problem polega na oddawaniu moczu, moze to ja mam cos z głową z może cos mi sie dzieje, ale od pewnego czasu nie moge sie odlac w miejscach publicznych (supermarkety itd), najgorzej mam gdy jestem w szkole, wtedy mam ogromna ochote, ale no nie moge, moge tak trzymac kilka godzin i nic, gdy wracam, ide na kilka miejsc odosobnionych i tez nic. Jednak gdy wracam do domu problem znika, znaczy tak nie do końca, bo caly czas czuje jak by mi sie chcialo, a nie moge. Co to moze być? Czy mam cos ze sobą, czy mzoe jest to wina steresu?? Jak ktos wie jak z tym sobie poradzic- wielki dzieki i niech napisze. | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| mozliwe ze to od stresu ale nie jestem specjalista i moge tylko poradzic pomoc lekarza. | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| spróbuj w kabinie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
eom Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: Kazordoon | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| Tez juz wszystkiego probowałem i nic czasami stałem po kilka minut i nic. nawet jak tak sie napręże to nic... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| Też mam taką blokadę czasami... W domu czy w szkole to mogę spokojnie ale jak jestem wśród znajomych i idziemy z chłopakami sie odlać to mogę tak stać stać i nic... :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007 |
|
| wiele osob tak ma, Mój były chłopka etz nie umiał pry pisuarze, w lesie jak znajomi byli blisko przy jdnym drzewie itp, musiał isc conajmniej z 20-25 metrów dalej
To chyba normlane wielu ludzi tak ma | |
| |
 |
lelumpolelum Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: :) | Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 |
|
| Ja równiez tak mam - to chyba kwestia jakiegos psychicznego nastawienia, czy czegos... | |
| |
 |
|