pomocy |
Autor | Wiadomość |
marcin1bu Wiek: 37 Dołączył: 10 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 pomocy |
|
| mam taki problem podczas stosunku bardzo szybko dochodzę a pózniej jak chce dalej kontynuować to mój penis już nie sie jest w stanie staje sie miękki w nie mogę chociaż bardzo chce co robić pomocy co robić żebym mógł dłużej wytrzymać a nie tylko chwile i żeby mój penis był sztywny jak na początku a nie obwisły ???? proszę o pomoc | |
| |
 |
Bernipl Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 |
|
| Sprobuj uzywac przecinkow i dorosnij. A tak na serio to praktyka czyni mistrza, z czasem bedziesz mogl dluzej Poza tym sa prezerwatywy z jakims tam skladnikiem pomagajacym przedluzyc stosunek... | |
| |
 |
marcin1bu Wiek: 37 Dołączył: 10 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 |
|
| a jeżeli chodzi o wzwód który po pierwszym razie jak dojdę do końca maleje to co z tym mogę zrobić żeby było inaczej
[ Dodano: Sro 12 Wrz, 2007 ]
odpowie mi ktoś na moje pytanie ma ktoś podobnie jak ja???chodzi mi o to ze jak dojdę pierwszy raz to pózniej mi nie chce stanąć
[ Dodano: Sro 12 Wrz, 2007 ]
odpowie mi ktoś na moje pytanie ma ktoś podobnie jak ja że jak dojdzie pierwszy raz to pózniej mu nie chce stać dalej z góry wielkie dzięki | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|