POMOCY |
Autor | Wiadomość |
MateuszK Wiek: 38 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 3 Skąd: Oborniki Śląskie | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 POMOCY |
|
| Mam inny problem, mam krostki a nawet nazwałbym to pryszcze pod zolendziem jak sciagne naplet, strasznie swędzi. Mam tak od stosunków z moją dziewczyną, co jakiś czas znikają ale teraz to już jest masakra, nie wiem co to jest i czy mam panikować. Wygląda to jakbym kasze manne zrobił i dał sobie pod naplet. Proszę o szybką pomoc bo jestem zaniepokojony:( | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| Ić do lekarza. Może przepisze ci jakiś lek. | |
| |
 |
MateuszK Wiek: 38 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 3 Skąd: Oborniki Śląskie | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 pomoc |
|
| chciałem jeszcze dodać że z tą kaszą manna przesadziłem. A do jakiego lekarza mam się zgłosić?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| do dermatologa, wenerologa lub lekarza skórno-wenerycznego (to właściwie często ta sama specjalizacja)
Najlepiej sprawdź czy jest w Twoim pobliżu jakaś poradnia skórno-weneryczna lub dermatologiczna (często w większych ośrodkach - szpitalach -jest)
Z zapisaniem sie na wizytę nie powinno być kłopotu nawet przy naszym stanie Służby Zdrowia | _________________
 | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 |
|
| Ty tez ? Hm niejestem sam hehe. Bylem u dermatologa 2x i co i to ze nic mi nie pomogl ,przypisal mi maść Pimafucort to po pierwsze ,zaś drugim razem tabletki Ketokonazol. Niepowiem zeby pomoglo, bo wcale nic sie niezmienilo, znaczy gdy smaruje to spoko,ale kiedy przestane znow pojawia sie. Pisalem to juz,ale to samo mi doradzono idz do lekarza.Niestety albo ten lekarz tępy, albo zarazilem sie Bóg wie czym! Ponad miesiąc to lecze. Eh. Moze ktos mial takie cos i moze podzielic sie wiadomoscią o tym ? | |
| |
 |
end Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| a może to jakas reakcja alergiczna? | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007 |
|
| U mnie raczej nie bo jestem alergikiem na pylki srylki, kwiatow ale pierwszy raz takie cos mnie nawiedzilo. Lekarz kazal po praniu bielizne np. na lewej stronie prasowac, ale u mnie to nigdy w życiu predzej nie nawiedzilo to, a teraz tak. I gucio, cholera tragedia:) | |
| |
 |
meister Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 |
|
| Jezeli masz coś co pasuje do wypowiedzi tego profesorka -
http://www.test-hpv.pl/dla_pacjentek/#24
to masz PROBLEM. Moze to być wirus HPV, albo - grzybica.
nie ma gwarancji czym można się zarazić od kobiety i jej bogatej flory bakteryjnej w pochwie.
sugeruje - wyslij ją do lekarza ginekologa aby zrobila cytologia z testem hpv. jezeli wyjdzie jej zakazanie (nie w stylu hpv) - to zlapales cos od niej i da sie szybko wyleczyc bez wiekszego bolu. jesli to HPV - to sie lecz. mozesz tez z tajniaka kupic test na www.test-hpv.pl lub w jakims labie i zrobisz go w domu. ja taki test kupilem, pobralem sobie sam "wymaz" z rowka, wyslalem do labu i jestem czysty. i mam spokoj w gaciach.
ale skoro Ty masz takie widoczne objawy to nie ma na co czekac.
Meister | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| wlasnie czekam ok.2-3 tygodnie na zbadanie tego,choc 11dni nie mam tego ale moze powrucic. | |
| |
 |
|