Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja Analna
Autor Wiadomość
x-men16
[Usunięty]

Wysłany: Sro 22 Sie, 2007   Masturbacja Analna

Mam dwa pytania do panów:
1.Czy uprawiacie masturbacje analną???
2.Jeżeli tak to jakie używacie do tego przedmioty(np:ogórek,marchewka itd.)???

BASF 

Wysłany: Sro 22 Sie, 2007   

W moim przypadku nie można nazwać tego onanizmem analnym ale często się zdarza, że podczas onanizmu wkładam sobie taki malutki analny wibratorek od mojej żony. Nie robię tego często ale owszem zdarza się. Nie mam pojęcia czy mógłbym dojść do orgazmu samą penetracją... Wydaje mi się jednak, że nie.

mateusssz 

Wysłany: Sro 22 Sie, 2007   

Nie

penis.com.pl
masturbator
CheshireCat 

Wysłany: Wto 28 Sie, 2007   

nie, choć masturbowałem tak paru chłopakow ale nie wiem czy to sie liczy

wizz 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

ogórek, marchewka? O kur*a, niech mi ktoś powie, że geje są normalni. Może jeszcze potem to jecie?

CheshireCat 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

wizz, zauważ ze nikt tego nie powiedział tutaj, ze używa takich przedmiotów, bylo to zasugerowane w pytaniu ;) , więc radze czytać ze zrozumieniem.

juicy7 

Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007   

Nie, nie uprawiałem, nie uprawiam i wątpię abym uprawiał masturbację analną w pszyszłości. Nie wyobrażam sobie jakby to bylo mieć coś w dupie, a przede wszytkim jakby to ktoś by mi wsadzał w dupę (ill, I'm not gay). Czy ogórek czy nóż, czy cokolwiek do onanizmu analnego nie byłoby dla mnie nic ciekawego, poza tym kto by to przełknął później, hehe :P .

alan18 

Popieram .............. choc jestem tolerancyjny ........... ogorki i marchewki odpadaja to juz jest duzzzza przesada ...... :shock: :shock: :shock:

CheshireCat 

shit..... kolejni co umieją czytać ;) no nic to ;)
widać nie mamy tu wegetarian ;)
WARZYWOM MÓWIMY STOP ;)

juicy7 

Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007   

Okay CheshireCat nie wiem jak ty, ale ja umiem perfekcyjnie czytać w dwóch językach, w angielskim i polskim. Nawet czytam nieźle i rozumiem francuskie teksty jak na początkującego. Jak mówiłem, że ja sobie nie wyobrażam aby mieć coś w dupie jak opisałem wcześniej czyli ogórek czy cokolwiek itd.. I kto tu nie umie czytać z zrozumieniem :?: Nie mówię tylko o ogórku, marchewce, ale o czymkolwiek czym mógłbym się onanizować analnie. Difficult to understand???

fisz1 

Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007   

---

juicy7 

Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007   

I co sprawiło abyś się masturbował analnie?? Ciekawość czy brak partnera?? Nie wiem czy jesteś kobietą lub męszczyzną, ale mniejsza o większość.

CheshireCat 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

juicy7 napisał/a:
I co sprawiło abyś się masturbował analnie?? Ciekawość czy brak partnera?? Nie wiem czy jesteś kobietą lub męszczyzną, ale mniejsza o większość.
no jasne i nawet pisać doskonale umiesz... szkoda ze nie po polsku ;)

penis.com.pl
orgasm contol
juicy7 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

CheshireCat napisał/a:
juicy7 napisał/a:
no jasne i nawet pisać doskonale umiesz... szkoda ze nie po polsku ;)

Przyznam, beznadziejny komentarz na temat mojego pytania. Więc widze, że w tym forum można nie tylko spotkać przypadki które opisują problemy o tematyce penisa, ale także ludzi którzy nie rozumieją innych i próbują zrobić jaja z innych. Nie rozwiąże Twojego problemu CheshireCat z niezrozumieniem polskiego języka. Pewnie będziesz siedział cały dzień aby przetłumaczyć ten tekst na Twój imaginary language. Odpowiedź na tego posta tesh pewnie zajmie Ci kolejny dzień. Powodzenia ...

CheshireCat 

Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007   

ehhh
NO COMMENT
zakładam że ludzie znający język polski i logikę wypowiedzi zrozumieją o co tu chodzi
Koniec Offa

Odpowiedz do tematu