Dla Pań i nie tylko |
Autor | Wiadomość |
Szymon- Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 14 | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 Dla Pań i nie tylko |
|
| Polecam artykul opublikowany na pewnym blogu
Kliknij, aby przeczytac
i jak tu sie nie zgodzic z autorką notki? | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Bardzo ciekawe.Cały blog bardzo interesujący | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
colin Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: sss | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| rzeczywisćie blog bardzo interesujący i pouczajacy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| fajny blog | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Dziękuję za to, że wrzuciłeś ten link Kiedyś już trafiłem na tę stronę a potem nie mogłem jej odnaleść. Jeszcze raz bardzo dzięki.
P.S. Blog jest genialny !!! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| spokooo blog duzo fajnych rzeczy | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| Przyznam, bardzo wciągający blog, a zarazem .... genialny!!! Czasem mogę przyznać, że znajduje momenty, gdzie mam do nich wątpliowści. Nie chcę ich opisywać, bo to może być przeciwne według innych ludzkich poglądów. Jeszcze raz chciałbym powiedzieć ... zajefajny blog. | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| klikając w link byłem pewny, ze nie zastanę tam nic interesującego. Lecz przy OZN tak siępopłakałem ze śmiechu, żę po 10 minutach słyszałem z pokoju obok, jak płaczą ze śmiechu ze mnie. I rzeczywiście tak było, więc poryczeliśmy razem ja z blogu, oni ze mnie :] jejq, blog cudowny | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
|