| Zacząłem nowe życie | | Autor | Wiadomość | zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| | To nie jest jakiś tam komis "pod chmurką" zajmujemy się sprzedażą aut luksusowych i wszytkie auta u nas stoją w jednym wielkim pomieszczeniu. Kocham ojca nie kasę ponieważ jeśli bym nie chciał tego robić to niem usze. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | | | |  | m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| BASF, lubię Cię, ale czasami jesteś złośliwy i za bardzo się czepiasz
Zola - nawet swoimi postami pokazałeś, że jesteś odpowiedzialny, lecz to też nie wszystko! Pomyśl, że miłość nie istnieje, a to co czujesz, to zauroczenie, a ono zawsze przemija! czy będziesz chciał spędzić życie z osobą, do której nic nie czujesz, a która mogłaby być Twoją matką? | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | | | |  | zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| | m4g1k_ napisał/a: | | Pomyśl, że miłość nie istnieje, a to co czujesz, to zauroczenie, a ono zawsze przemija! czy będziesz chciał spędzić życie z osobą, do której nic nie czujesz, a która mogłaby być Twoją matką? |
W ten sposób o tym nie myślałem, ale to co piszesz jest prawdą, wiem tyle ze narzie chcę być z nią a co potem...życie pokaże
[ Dodano: Pią 05 Paź, 2007 ]
Dawno mnie tu niebyło ale byłem na wyciece kilku dniowej z moja klasą i oczywiście z moją kobietą która jest moja wychowawczynią, uwieżcie mi jak trudno jest nam ukrywac nasze uczucia przed innymi | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | | | |  | | penis.com.pl | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|