| Zacząłem nowe życie |
| Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| | Sądzę ze jestem dojrzały psychicznie pomimo młodego wieku, po prostu życie mnie do tego zmusiło | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| mi sie wydaje że się zauroczyłeś
ale to fajne uczucie euforia i radość
baw się dobrze ale radzę sie nie angażować- znam kobitkę która miała kilku młodszych , dużo młodszych partnerów i chodź układało się dobrze to z czasem różnica wieku zaczęła przeszkadzać gdyż ludzie różniący sie dużo wiekiem mają inne priorytety i plany życiowe
życzę by wszystko było dobrze ale bądź ostyrożny | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| paulinka ma rację z tymi priorytetami. Chyba nie zawalisz szkoły, rodziny, przyjaciół dla tej kobiety? Może ona chce Cie mieć dla seksu i towarzystwa. Z drugiej strony taka dojrzała kobieta powinna wiedzieć że możesz mieć dużo obowiązków... Dobra już nie straszmy go Niech Ci sie tam układa. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| | Napewno chodzi o sex. Wiadomo, że kobieta po 30 nie będzię sobie układac życia z kolesiem który ma niespełna 18 lat. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| | A ja popieram zdanie obywdu stron. | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | Napewno chodzi o sex. Wiadomo, że kobieta po 30 nie będzię sobie układac życia z kolesiem który ma niespełna 18 lat. |
bardzo ostro postawiłeś sprawę... nie sądzę, żeby aż tak źle było. taki jest świat. Aczkolwiek pewnie w większości przypadków jest tak jak powiedziałeś, to nie można uogólniać. | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| jesteśmy szczęsliwi i to jest najważniejsze ale dziś się dowiedziałem(ona jest nauczycielką w mojej szkole)ze będzie mnie uczyć a jak klasa będzie coś podejrzewała to juz po mnie.
Priorytety.. na pewno nie zawale dla niej szkoły bo to jest bardzo ważne dla mnie, a dzieci jeśli z nia to dopiero za 2-3 lata. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | No dobra zdradzę rąbka tajemnicy
Więc tak, znam ją prawie całe życie jest to dobra znajoma moich rodziców, ale ostatnio szczególnie w wakacje jak do nas przyjeżdżała mówiła do moich rodziców ze taki ładny syn im rośnie a mi coraz lepiej sie z nią rozmawiało, pojechaliśmy do kina później rośliśmy do restauracji, potem kolejny wypad na zakupy itp. ale ostatnio była impreza moich rodziców byliśmy oboje bardzo pijani i po prostu wylądowaliśmy w łóżku, następnego dnia rano uznaliśmy ze tak miało być i ze chcemy być razem bo bardzo dobrze sie rozumiemy... |
Zola jak w filmie romantycznym | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | | ona jest nauczycielką w mojej szkole |
Coraz lepiej | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | | Priorytety.. na pewno nie zawale dla niej szkoły bo to jest bardzo ważne dla mnie, a dzieci jeśli z nia to dopiero za 2-3 lata. |
Dzieci?? No, nie wiem. Może najpierw pomyśl jak byś wyrzywił te dzieci, a wtedy myślał kiedy mieć dzieci. Z innej perpektywy widzenia, skoro ona jest po 30 to może i lepiej jak wcześniej będziesz zrobisz z nią dzieci, bo później to tylko sztuczne zapłodnienie będzie działać, a rób jak chcesz. | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | jesteśmy szczęsliwi i to jest najważniejsze ale dziś się dowiedziałem(ona jest nauczycielką w mojej szkole)ze będzie mnie uczyć a jak klasa będzie coś podejrzewała to juz po mnie.
Priorytety.. na pewno nie zawale dla niej szkoły bo to jest bardzo ważne dla mnie, a dzieci jeśli z nia to dopiero za 2-3 lata. |
Prawie jak kawałek scenariusza brazylijskiego serialu
zola, Ty sie dobrze zastanów z tymi dziećmi, pomyśl co będzie jak dorośnie, albo jak to się wyda... sensacja na całą okolice. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | juicy7 napisał/a: | | zola napisał/a: | | Priorytety.. na pewno nie zawale dla niej szkoły bo to jest bardzo ważne dla mnie, a dzieci jeśli z nia to dopiero za 2-3 lata. |
Dzieci?? No, nie wiem. Może najpierw pomyśl jak byś wyrzywił te dzieci |
tak jak kiedyś pisałem życie zmusiło mnie do szybszego wejścia w dorosłe, odpowiedzialne życie, mój ojciec prowadzi firmę(komis samochodowy)często wyjeżdża a wtedy firma pozostaje na mojej głowie,robie to ponieważ bardzo go kocham i wiem ze za kilka lat to wszystko czego on się dorobił będzie moje, w ten sposób walczę o swoja przyszłość, a moje decyzje muszą być przemyślane bo wnoszą wiele do firmy, wiem ze będę w stanie jako młody chłopak otrzymać swoją rodzinę. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | | tak jak kiedyś pisałem życie zmusiło mnie do szybszego wejścia w dorosłe, odpowiedzialne życie, mój ojciec prowadzi firmę(komis samochodowy)często wyjeżdża a wtedy firma pozostaje na mojej głowie,robie to ponieważ bardzo go kocham i wiem ze za kilka lat to wszystko czego on się dorobił będzie moje, w ten sposób walczę o swoja przyszłość, a moje decyzje muszą być przemyślane bo wnoszą wiele do firmy, wiem ze będę w stanie jako młody chłopak otrzymać swoją rodzinę. |
Hm ...... Interesujące podejście. Myślę iż dzieci Billa Gates-a powinny brać z ciebie przykład . | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| heh teraz dostaje od ojca spore pieniądze za prowadzenie firmy i mogę zaprosić ją śmiało do dobrej restauracji i za nas zapłacić, a to jest dość ważne, to taki komfort psychiczny ze mnie na nią i na niej zachcianki stać. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | | tak jak kiedyś pisałem życie zmusiło mnie do szybszego wejścia w dorosłe, odpowiedzialne życie, mój ojciec prowadzi firmę(komis samochodowy)często wyjeżdża a wtedy firma pozostaje na mojej głowie,robie to ponieważ bardzo go kocham i wiem ze za kilka lat to wszystko czego on się dorobił będzie moje, w ten sposób walczę o swoja przyszłość, a moje decyzje muszą być przemyślane bo wnoszą wiele do firmy, wiem ze będę w stanie jako młody chłopak otrzymać swoją rodzinę. |
Kochasz ojca czy kasę, którą będziesz mieć po nim. Piszesz o tym komisie samochodowy choćby nie wiem jaka to była poważna firma. Jakie to są decyzje co tak dużo wnoszą do firmy??
Sorry za offtopic | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |