Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z partnerką
Autor Wiadomość
muchomorek 

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007   

Pierwsza opcja to raczej obejście tematu. Problem w tym że autor chciałby wreszcie kochać sie ze swoją dziewczyną, bo jakby chciał inną to by nie pisał.
2. Na taki tekst każda laska by się zraziła do ciebie.
3. heh, no comment :wink:

szkiełko 

co do opcji 2 to nie jestem taki pewien ;)

paulinka 

szkiełkouuuuuuuuuuuuuuuuu zatkała mnie

jakie przedmiotowe traktowanie!!!

to młoda dziewczyna która nie czuje sie na to gotowa ja byłam pół roku z chłopakiem chodź on była starszy o 3 lata i wiedziałam że ma potrzeby jakby mi tak powiedział dostałby w ryj ode mnie a przy okazji za jakiś czas od ziomków z osiedla a i reputacje bym mu taka zrobiła że chyba lepiej dla niego byłoby zostać gejem!!!!!chyba że by miała kasę i poszedł by na dziwki!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
viamax
muchomorek 

a nie mówiłem :)

szkiełko 

To nie jest przedmiotowe traktowanie tylko realistyczne podejście do sprawy
A co do tych ziomków, to podejście dosyć dziwne, że byś im się pochwaliła swoimi prywatnymi sprawami jakby nie było

muchomorek 

No tak, każdy ma swoje potrzeby, ale pomyśl sobie jak by sie czuła np. twoja dziewczyna jakbyś jej tak powiedział. Raczej kiepskie podejście, nie tędy droga.

juicy7 

muchomorek napisał/a:

A z tym się nie zgodzę. Są takie co i bardzo lubią o tym rozmawiać.
To jest po prostu kwestia wyczucia danej osoby, można najpierw poprzez żarty, dowcipy zbliżać się w te tematy i będzie wiadomo.

Masz rację. Przynajmniej z dziewczyna nie powinno sie rozmawiać o seksie na początku, ponieważ kobieta może sobie pomyśleć że chodzisz z nią tylko aby zrobić seks. Jakolwiek jak mówiłeś w tym poście; "To jest po prostu kwestia wyczucia danej osoby, można najpierw poprzez żarty, dowcipy zbliżać się w te tematy i będzie wiadomo."

szkiełko 

Ja bym jej tak powiedział, że skoro mamy traktować związek poważnie to chyba sprawa sexu także powinna być otwarta oczywiście na forum z przyczyn technicznych nie opiszę jakby to się dokładnie odbyło, ale tak bym jej powiedział...

paulinka 

szkiełko
nie wiem ile masz lat ale wydajesz sie młodą osoba która dopiero spróbowała sexu albo po prostu mimo wieku jest niedojrzały- związek to nie tylko sex!!!
często kolesie pisali tu że mieli problem bo im ze stresu opadał penis i co dziewczyna powinna go zostawić bo w końcu po co jej facet co nie potrafi dać sexu??

jeżeli chodzi o związek dwojga dorosłych ludzi którzy oboje mają za sobą swój pierwszy raz i nie jest to dla nich nowość myślę że rozmowa i dążenie do sexu będzie z obu stron ale to sa młodzi ludzi którzy dopiero wkraczają w świat sexualny i jeżeli zrobi dziewczyna to za szybko albo dlatego że on to na niej wymusi to będzie żałować a chyba on by nie chciała tego by ona żałowała chyba lepiej poczekać i usłyszeć że tego właśnie chciała i że chciała z nim i że jest zadowolona!!!!!

[ Dodano: Nie 02 Wrz, 2007 ]
co do zwierzania sie znajomym to po prostu powiedziałabym że dał mi do zrozumienia że uważa mnie za łatwa i że chciała mnie wykorzystać bo tak bym odebrała takie słowa zresztą nie musiałabym mówić dlaczego wystarczyła by jedna łza z jego powodu -przyjaciele ponad wszystko nie pozwolą by jakiś mnie skrzywdził!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

szkiełko 

paulinka napisał/a:

jeżeli chodzi o związek dwojga dorosłych ludzi którzy oboje mają za sobą swój pierwszy raz i nie jest to dla nich nowość myślę że rozmowa i dążenie do sexu będzie z obu stron ale to sa młodzi ludzi którzy dopiero wkraczają w świat sexualny i jeżeli zrobi dziewczyna to za szybko albo dlatego że on to na niej wymusi to będzie żałować a chyba on by nie chciała tego by ona żałowała chyba lepiej poczekać i usłyszeć że tego właśnie chciała i że chciała z nim i że jest zadowolona!!!!!

Sprawa pierwsza to się zgadzam jak obydwoje mają już doświadczenie to wszystko samo się rozkręci...
Sprawa druga zmuszanie kogokolwiek to mi pachnie raczej gwałtem choćby odbyło się to bez użycia siły, ale i tak by "wyglądało" to co najmniej niesmacznie

Więc w obliczu tego wszystkiego muszę Ci droga Paulinko zadać pytanie. Sama masz 19 lat wiec sie dobrze sklada.

Gdybys spotykala sie z chlopakiem od dluzszego czasu oczywiscie w tym wieku i nawet przez mysl by Ci nie przeszlo ze jednak w zwiazku oprocz nazwijmy to spedzania czasu ze soba na rozne sposoby sex takze powinien byc obecny.
Moze ujme to jeszcze inaczej. Nie masz 10 lat zeby nie myslec sexie, a nawet jesli to chyba uwazajac sie za osobe dorosla trzeba tez rozumiec potrzeby partnera i rozumiec pewne fakty

muchomorek 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

Do dziewczyn: Czy spotykając się z chłopakiem który się wam podoba myślicie o seksie?

paulinka 

szkiełko
spotykałam sie z wieloma chłopakami i jeżeli jakiś dawał mi do zrozumienia i czułam jakby wymuszał na mnie sex to sie z nim nie przespałam bo miałam wrażenie że dąży do sexu a ważniejsze jest dla mnie to by facetowi zależało na mnie nie na sexie

jeżeli spotykałabym sie z kolesiem który jest prawiczkiem i on nie byłby pewny to nie wymuszałabym tego na nim gdyby mi na nim zależało-nie wiem czy ta dziewczyna ma 19 lat i jest dziewica czy po prostu nie chce sie z nim kochać bo to 2 różne sytuacje

muchomorek
ja właściwie to prawie ciągle myślę o sexie :P więc spotykając się z chłopakiem też :)
zdarzyło mi sie że spotykałam sie z chłopakiem 3 miesiące było miło klika razy spaliśmy w jednym łóżku ale poza pocałunkami i delikatnym dotykiem nic nie było a wspominam to bardzo miło a było to niecały rok temu

m4g1k_ 

hohoho, bezpośrednie :P

2 punkt jest najtrafniejszy :)
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.!

penis.com.pl
andropenis
juicy7 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   

Z tych wszytkich postów wnioskuje iż na początku związku, mam na myśli chodzenie z dziewczyną, nie warto rozmawiać lub wymuszać o seksie innaczej dziewczyna pomyśli, że chodzi tylko o seks. Praktycznie nigdy nie wymusza się na dziewczynie seksu. Z czasem poznałem przypadki kiedy to kobiety wymuszają seks na męszczyznach na początku. Mnie osobiście coś takiego się nie zdarzyło. Szczerze ja bym się nie zgodził na wymuszony seks przez dziewczynę, a tym bardziej nigdy przez chłopaka, bleee (bez urazy do homoseksualistów), jeżeli taka sytułacja by się zdarzyła. Mój powód jest może wydawać się dziwny dla niektórych, ale jakby taka dziewczyna dopiero mi poznana i co dopiero zaproponowała seks, przecież nic o niej nie wiem. Mam na myśli nie wiem czy ma jakieś problemy seksualne itd. A teraz pytanie do Was forumowicze ....
1. Czy zgodzilibyście się na seks z dopiero poznaną Wam osobą ??
2. Czy to jest mądre pytać się dziewczyny czy ma jakieś choroby seksualne??
3. Jeżeli kobieta/męszczyzna przyznał się, że ma problemy seksualne, co Wy byście zrobili??

paulinka 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   

1. Czy zgodzilibyście się na seks z dopiero poznaną Wam osobą ??
raz mi się zdarzyło -to był moja jedyna jedno nocna przygoda podobno jego też :)
nie chce tego powtarzać ale chciałam spróbować
2. Czy to jest mądre pytać się dziewczyny czy ma jakieś choroby seksualne weneryczne??
ja bym sie poczuła urażona jakby sie mnie chłopak zapytała mam takie wrażenie...
3. Jeżeli kobieta/mężczyzna przyznał się, że ma problemy seksualne, co Wy byście zrobili??
problemy czy chorobę?
jeżeli problem chciałabym pomóc go rozwiązać zawsze razem łatwiej :)
jeżeli chorobę nie zdecydowałabym się na zbliżenie dopóki by sie nie wyleczył-jeżeli wyleczalne- jeżeli by miała np. Aids szczerzę to nie wiem co bym postąpiła ponieważ nie mogłabym mieć dzieci z takim mężczyzną poza tym nie mogłabym się kochać bez zabezpieczenia bo sama bym zachorowała a że jestem schorowana i mam słaby organizm pewnie bym umarła a z guma nie mogę bo tez mam alergie i sprawia mi to ból a nie przyjemność a znów związek kompletnie bez sexu i bez szans na niego w przyszłości to zdecydowanie nie dla mnie[/b]

Odpowiedz do tematu