Wyleczona stulejka? |
Autor | Wiadomość |
Strawberry Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 Wyleczona stulejka? |
|
| Czesc. Jakies rok temu zauwazylem ze mam stulejke. Desperacko zaczalem szukac informacji na ten temat. Wszedzie pisalo o tym, ze stulejke da sie tylko wyleczyc operacją. Balem sie jej a jeszcze bardziej tego ze lekarz zauwazy , ze mam prosaki (Malutkie krostki.Powodem ich powstania jest zahamowanie wydzielania łoju w wyniku nadmiernego rogowacenia ujścia mieszka włosowego). Zaczalem sam cwiczyc malego : d. Po roku stan sie zmienil. Teraz moge bez wzwodu naciagnac skorke a przy wzwodzie do konca od strony wedzidelka. Mam zamiar wycwiczyc ta wlasnie druga strone . Nie mam zamiaru nikogo zniechecac do pojscia do lekarza. Chce napisac tylko ze stulejke nie tylko operacja da sie wyleczyc
~ Strawberry | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| Warto wiedzieć. | |
| |
 |
-maro- Dołączył: 09 Sty 2006 Posty: 9 Skąd: małopolska | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| Napisz jak ćwiczysz.
Na czym polegają te ćwiczenia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| Najlepiej w ciepłej wodzie np podczas kąpieli rozciągać napletek. | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 |
|
| Wszystko niestety zalezy od zaawansowania stulejki, ale masz rację z reguły przy niewielkich zmianach daje sie ją samemu wyleczyć. Ale niestety nie mozna generalizować, bo po pierwsze trwa to długo, po drugie czasami niestety nie jest skuteczne. | |
| |
 |
chaos25 Dołączył: 15 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: Wroclaw | Wysłany: Czw 15 Maj, 2008 |
|
| Jak mozesz napisz jak cwiczyles ? | |
| |
 |
|