| Pewien uciązliwy problem... |
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 Pewien uciązliwy problem... |
|
| | Od jakiegoś tygodnia zacząłem używać płynu do higieny intymnej mojej siostry jako że mój sie skończył... No i od tamtej pory czuje swędzenie w pachwinach ... wie ktoś co może być przyczyną tego świądu? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| | Nie mam zielonego pojęcia ale jak ja używałem płynu do higieny intymnej mojej żony INTIMA z firmy ZIAJA neutralny to zawsze swędział mnie żołądź. Wydaje mi się, że faceci nie powinni tego używać z prostej przyczyny, bo kobieta ma całkiem inną florę bakteryjną w pochwie niż facet pod napletkiem. Ot taka moja dedukcja. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| Moja siostra używa płynu z firmy Soraya. Wcześniej miałem AA for men i wszystko było w porządku. Być może że masz racje... Muszę kupić coś dla mężczyzn | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| A ja się teraz myje zwyczajnym żelem pod prysznic. W tym przypadku adidas i jest wszystk OK | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |