| Zacząłem nowe życie |
| Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 Zacząłem nowe życie |
|
| Witam. Trochę mnie tu nie było, ale to tylko dlatego ze zacząłem nowe życie a mianowicie jak wiadomo jestem BI mam , a znaczy się miałem partnerkę i partnera zerwałem z nimi ponieważ zakochałem sie w Kobiecie trochę starszej od mnie która mnie akceptuje, kocha i chce być ze mną. Nie mogłem się dłużej oszukiwać i ich więc zerwałem ze swoja dotychczasową dziewczyną mówiąc jej ze nie pasujemy do siebie pod różnymi względami, z nim nadal jesteśmy przyjaciółmi ale już tego nie robimy. Jestem z nią szczęśliwy jak z nikim innym i nie przeszkadza nam różnica wieku. Jestem szczęśliwy tera dopiero wiem ze żyje | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
ziomq91 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 14 Skąd: , że znowu... | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| cieszymy się, że się cieszysz | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 |
|
| | ...Ach jakie to było piękne uczucie być tak prawdziewie zakochanym. Ale dobrze, że to uczucie przemija, bo ciężko byłoby z tym żyć. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| | może i kiedyś przeminie ale co z tego liczy sie teraz, najważniejsze jest to ze nie przeszkadza nam różnica wieku i ze sobie odpowiadamy w każdym znaczeniu tego słowa.A w łóżku daje mi więcej przyjemności niz taka dziewczyna w moim wieku | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| Zdradzisz Zola ile partnerka ma lat | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
zola 
|
| jak by się uwinęła to by mogła być moja mama, ale mi to nie przeszkadza i co najważniejsze jej też | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| to dobre masz przygody,z tego co pamietam to pisales ze masz 16/17 lat,no no | |
| |
 |
zola 
|
| 17lat i 6 miesięcy | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| zola chyba poznał matkę Stiffler'a
A na poważnie to... szok No skoro Tobie i jej się taki związek podobna no to spoko, to Ty masz być z tego zadowolony. To może zdradź nam szczegóły jak się poznaliście Czy ona była samotna? Czy nie myślisz że jest z tobą tylko żeby mieć maskotkę do zabway ? Z pełnym szacunkiem. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| No dobra zdradzę rąbka tajemnicy
Więc tak, znam ją prawie całe życie jest to dobra znajoma moich rodziców, ale ostatnio szczególnie w wakacje jak do nas przyjeżdżała mówiła do moich rodziców ze taki ładny syn im rośnie a mi coraz lepiej sie z nią rozmawiało, pojechaliśmy do kina później rośliśmy do restauracji, potem kolejny wypad na zakupy itp. ale ostatnio była impreza moich rodziców byliśmy oboje bardzo pijani i po prostu wylądowaliśmy w łóżku, następnego dnia rano uznaliśmy ze tak miało być i ze chcemy być razem bo bardzo dobrze sie rozumiemy... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| Rodzice już wiedzą o waszym szczęściu? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | ...jak by to powiedzieć wiedzą ze się bardzo lubimy ze często sie spotykamy itp ale nie wiedzą o naszym uczuciu, uznaliśmy ze powiemy im o tym w moje 18'naste urodziny | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| Pewnie cię wydziedziczą | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Pewnie cię wydziedziczą |
Hehe. Myślę, że nie będzie tak źle. Życzę Ci szczerze powodzenia w przeprawie z rodzicami. Jak mogą zareagować to Ty wiesz najlepiej. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 |
|
| no to powodzenia Zola. skoro jesteście szczęśliwi, to innym ludziom nic do tego. Tylko mam nadzieję, że nie tylko "czujesz" się dorosłym, lecz po prostu nim jesteś, więc nie daj się omotać!
| BASF napisał/a: | | ...Ach jakie to było piękne uczucie być tak prawdziewie zakochanym. Ale dobrze, że to uczucie przemija, bo ciężko byłoby z tym żyć. |
ehh... święta racja... | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
| |