| Gry komputerowe i konsolowe |
| W jakiego rodzaju gry najchętniej grasz? |
| rpg |
|
34% |
[ 16 ] |
| przygodówki |
|
6% |
[ 3 ] |
| dla dzieci( np. "Moje pierwsze ABC") xD |
|
0% |
[ 0 ] |
| strategie |
|
17% |
[ 8 ] |
| sportowe( np. "FIFA") |
|
2% |
[ 1 ] |
| symulacje( np. "The Sims" i symulacje lotów samootów") |
|
8% |
[ 4 ] |
| wyścigowe |
|
8% |
[ 4 ] |
| logiczne( np. "Szachy" ale nie tylko) |
|
0% |
[ 0 ] |
| gry akcji( sztrzelaniny) |
|
23% |
[ 11 ] |
| bijatyki |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 47 |
| Wszystkich Głosów: 47 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
baqbaku Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 Gry komputerowe i konsolowe |
|
| Chciałbym poznać wasze opinie na temat gier. W co i na czym gracie? Czy lubicie grać itp.
Czy uważacie gry za dziecinne zabawy czy też nie.
Ja osobiście gram coraz to mniej, ale gdy już gram szukam wszystkiego co może urozmaicić gre( modów idt.) Bardzo lubie gre, ba! to nie gra lecz klasyka: Baldur's Gate II To chyba moja ulubiona gra. Dużo grałem w diablo II przez neta ale nie wiem coś mi przeszło, a szkoda super giera również klasyka! Myślę, że o grach nie powinniśmy mówić, że są odmużdzające, bo nie są i nie tylko dzieci w nie grają, lecz i dorośli.
PISZCIE w co gracie i jakie jest wasze zdanie! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| moje ulubione to diablo II i tomb raider. gram zazwyczaj w pochmurne dni... pomagają mi sie oderwać od rzeczywistości | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
baqbaku Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| | a w diablo grasz na przez neta?? czy singiel player? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| | grałem przez battle net ale moja zabójczyni chyba nie jest już aktywna bo nie wchodziłem na konto przez 3 miesiące :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| | nie nawidze grac w gry komputerowe, a mało tego to uwazam ze to strata czasu | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| | Ja sporo czasu grałem w Diablo 2 na Battlenecie osiągnąłem 80 poziom potem jednak sprzedałem gre ;P. Teraz gram czasami w fife 07. Ogółem to luibie gry RPG i sportowe czasami też zagram w wyscigówki typu NFS. | |
| |
 |
baqbaku Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| w diablo podchodziłem pod 90lvl, ale wygasły mi postacie wrrrr... myślałem, że coś mnie trafi, później znowu zacząłem i znowu wygasły( miałem Eni, Coh, mase soi itp.), ale tam nie przejmowałem się tym za bardzo, bo w końcu grałem dla zabawy a teraz gram w baldura może ktoś chętny przez neta | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| | moja ulubiona gra byla "Mafia" , teraz gram od czasu do czasu w "Counter-Strike" | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Baldur's Gate 1 i 2 klasyka gatunku, Diablo 1 i 2 oczywisce tez, lubie obydwie gry!!
a na codzien gram w Football Managera 2007 przez siec | _________________ Korzystaj z życia zanim ono Ciebie wykorzysta!!! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| | Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko gram w jakiekolwiek gry ale jeśli już to jest to MAFIA i DELTA FORCE. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| | nudza mnie wszelkie gry komputerowe, szkoda na nie czasu | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Moje ulubione gry (oczywiście je ukończyłem) to
Baldur's Gate I i II wraz z dodatkami
Icewind Dale I i II wraz z dodatkami
diablo I i II
heroes 3
night and magic VI, VII, VIII
quake I i II
unreal
civilization I, II, test of time
zacząłem grac w morowinda i newerwintera ale nie skończyłem tych gier | |
| |
 |
baqbaku Dołączył: 20 Kwi 2007 Posty: 10 | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| | Might & Magic odjechane gry VI nie przeszedłem ale VII i VIII super gry teraz kroniki są, czyli wszystkie części 15zł HOMM też świetna gra | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| | nie lubię gier są one główną kłótnia między mną i chłopakiem bo ja nie rozumiem jego "pasji" że jak siedzi 4 godz przy kąpie to nie można sie do niego odzywać dotykać Go całować bo to rozprasza!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| No istotnie To rozprasza | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| |