Czerwony plama na zoledziu . Zdjecie |
Autor | Wiadomość |
Gadzi Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Swiednica | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 Czerwony plama na zoledziu . Zdjecie |
|
| Mam problem ,2 dni temu zauwazylem na zoledziu czerwona plame na zoledziu jest pod cewka nie boli nic nie robi ,ale troche sie boje ,pklama wyglada ,jak rozdarte lekko kolano po upadku ,moze byc to spowodowane czest omasturbacja ? Czy przerwa w masturbacji pomoze uporac sie z poblemem ?Wyglada to tak ,zdjcie zle ,ale obrazuje
http://www.fotosik.pl/pok...475755bf1d.html | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Nie to nie jest raczej od onanizmu. A w zasadzie może być. Wystarczyło, że nie miałeś czystych rąk. Wygląda na jakieś zapalenie. Na początek proponuję CLOTRIMAZOL. Jeśli nie pomoże to pozostaje wizyta u lekarza dermatologa. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Gadzi Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Swiednica | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Po jakim czasie powinienem zobaczyc efekty ? Samruje juz jeden dzien i noc i zobaczyelm ,neiwiem czy na 100 % ,ale jakby wyblakniecie tyh plam ,czy wszsztko idzie w dobrym kierunku ? Aha i ile tego nakladac ,powiem szczerze ,ze daje duzo . | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Tak jak na ulotce napisano czyli 30 dni. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Gadzi Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Swiednica | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Czyli spokojnie mam przez miesiac smarowac? Aktaulnie smaruje ,ale ten syf sie rozmieszcza na caly rozmiar zoledzi . Tzn .chodzi o to ,zebym do lekarza poszedl jak po stosowaniu tego nie bedzie efektow ? Powiem ,ze lekarza blisko nie mam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| No to w takim przypadku, jeśli się powiękasza gnaj do lekarza jak najszybciej!!! Na zdrowiu nie ma co oszczędzać. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| Jest opcja ,zeby mnie przyjal bez zadnego skeirowania ani niczego ,bo nie jestem w okolicach mojego lekarza rodzinnego | |
| |
 |
|