pomocy nieszczelny penis |
Autor | Wiadomość |
szymek1729 Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: katowice | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 pomocy nieszczelny penis |
|
| jak pujde do łazienki i się wysikam i go opczepe i wsacze go do spodni to mi wyleci jeszcze sików do spodni troche co zrobić czy to jest możliwe jak sie ma 19 lat | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Ja na Twoim miejscu bym pocwiczyl miesnie zwieracze.
Jak lejesz wstrzymaj nagle w polowie calkowicie - wiec naprezysz je, puszczasz, jeszcze raz zatrzymaj - puszczaj i potem do konca.
Tak co jakis czas bym robil a poza tym niezawadzi pocwiczyc np przed snem juz w lozku tych cwiczen na miesnie pc
Ale ja bym tak zrobil - czy pomoze - nie wiem, ale sprobowac nie zawadzi. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Choćby nie wiem jak był trzęsiony i tak ostatnia kropla poleci w kalesony. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Może po prostu obetrzyj go papierem...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
To jest mój 666 post | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| skywalker napisał/a: | Może po prostu obetrzyj go papierem...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
To jest mój 666 post |
zgada sie .. hehe ja tam wole wytrzec papierem niz rozchlapywac na wszystkie strony trzesac sie przy tym niemilosiernie heheh | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
sslawek Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 7 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 15 Paź, 2007 |
|
| ja wycieram. | |
| |
 |
kaopatkaj Wiek: 45 Dołączył: 19 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: BKK | Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 |
|
| ja też | |
| |
 |
tauzer Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 |
|
| Ja w wieku 19lat mialem ten sam problem ale nie za kazdym razem tylko w szkole mi sie to zdazalo:) hehe ale samo przeszlo | |
| |
 |
cater Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 1 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 04 Lis, 2007 |
|
| Jestem po 5-ciu operacjach na spodziectwo. Również mam problem z ostatnimi kroplami w spodnie ale już wiem z czego to wynika przynajmniej u mnie. Operacje miałem w wieku 3 latka do 5 latek ostatnia. W wieku dorosłym jak już przestałem się rozwijać zaczęly się u mnie pojawiać właśnie te objawy kropli mimo ciągłego otrzepywania. Okazało się iż z wiekem cewka którą miałem za dziecka operowaną zaczęła tworzyć zator na szwie. Zrobił się zrost i to blokowało ostatnie krolpe. Wiadomo ze pod koniec sikania cisnienie oddawania moczu się zmniejsza i w tym właśnie momencie te ostatnie krople były zatrzymywane. Radze sobie uciskując cewkę przed zrostem i te ostatnie krople wylatują. Na koniec papier toaletowy i jest OK. Gorzej natomiast jest w momencie orgazmu. Nie posiadam tego przyjemnego uczucia swobodnego wylotu spermy z członka. Po prostu tylko mi się tylko wylewa bez efektu strzelania na odległość. Już w wieku dorosłym przeszedłem dwie operacje wycinania tych zrostów a wygląda na to, że czeka mnie kolejna bo sytuacja stale się powtarza. Myslę, że jak zaczne stosować PHALLOSAN to w naturalny sposób zrost się rozciągnie a przy okazji może uda mi się zwiekszyć jego długość oraz objętość w stanie wzwodu. Teraz mam zaledwie 10cm | _________________ Cater | |
| |
 |
|