Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Plamka :(
Autor Wiadomość
bartek888 

Wysłany: Sro 22 Sie, 2007   Plamka :(

Witam mam duzy poblem z moim małym ;/ a mianowicie na zołędziu wyskoczyła mi mała plamka ;/ ma kolor brązowy ani nie piecze ani nie boli.Nwet nie ma ona 1cm nie mam pojecia skąd sie wziełą.Jestem prawiczkiem więc żadnej choroby nie przyniosłem

bardzo prosze o opdowiedz

piotrek_ns 

Wysłany: Sro 22 Sie, 2007   

O stary masz problem ja bym z tym po prostu poszedł do ojca po rade albo do lekarza

bartek888 

Ja naprawde nie mam pojecia co to jest na waszym forum znalazłem coś podobnego do mojej sytuacji czy to może byc przebarwienie?

@piotrek jęzeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz .

penis.com.pl
tabletki penilarge
BASF 

To, że jesteś prawiczkiem to nie znaczy, że nie podłapałeś jakiegoś "prezentu" z obcej toalety, basenu czy jeziora. Nie krytykuj odpowiedzi piotrek_ns, bo w tym przypadku ma on rację.

Piterson06 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   

czesc bartek.. i co dowiedziales sie co to za plamka?? bo ja mam ten sam problem...

qwest 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

no to panowie mysle ze was odrobine zmartwie jak jestescie wstydliwi...
ja mam takich plamek brazowych o nieregularnych ksztaltach bardzo duzo, na zoledzi i napletku. powstaja coraz to nowe....bylem u lekarza dermatologa-wenerologa i powiedziala ze to sa poprostu przebarwienia i ze sa NIE grozne ale musze chodzic do kontroli co pol roku i obserwowac czy sie nie zmieniaja...
niestety ale nie wyglada to estetycznie i wedlug mojej pani doktor nie da sie tego usunac chyba ze skalpelem.....no mi by musiala chyba kutasa obciac:P

najlepiej jak sie udasz na wizyte kontrolna...badz mezczyzna, zacisnij zeby i dasz rade;)
pierwsza kontrola jest trudna ale ulga jak wszystko jest ok jest wtedy ogromna:)

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu