PROSZĘ O POMOC!!!! |
Autor | Wiadomość |
anonimekk Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 PROSZĘ O POMOC!!!! |
|
| Witam, mam taki problem , że na całej długości penisa powstało u mnie zaczerwienienie jak i zwężenie rozciągnietej przez masturbacje skóry. Da się to jakoś zniwelować ? PROSZĘ O POMOC. poważnie.
 | |
| |
 |
bartek888 Wiek: 36 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: Nowogród | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| heh za mocno jechałeś na recznym bardziej delikatniej się znim ochodz samo zniknie.Smaruj normalnym kremem nawilżającym | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| A to nie jest przypadkiem pod spodem penisa? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
relative Wiek: 50 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 14 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Zaczerwienie - co Ty opisujesz to jest szew moszny, który "biegnie" dalej na penis i występuje u każdego mężczyzny. Szew powstaje jeszcze w czasie rozwoju płodowego, w wyniku łączenia się połówek ciała. U małych dzieci szew na penisie jest takiego samego koloru jak sam penis. Dopiero w czasie dojrzewania skóra na mosznie i penisie ciemnieje i szew krocza ciemnieje jeszcze bardziej, u jednych mniej, a u innych bardziej.
Zobacz link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moszna_%28anatomia%29
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Scrotum.jpg
Nie wiem co masz na myśli "zwężenie rozciągniętej przez masturbację skóry"? Może opiszesz bardziej szczegółowo lub załączysz dodatkowe fotki ? | |
| |
 |
anonimekk Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 |
|
| to nie żaden szef moszny to nie idzie po tej samej lini jak się zaczyna szef moszny.. jest na boku mojego penisa ale później to idze aż do wędzidełka. HELP!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
mss91 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 4 Skąd: Tychy | Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 |
|
| a mnie sie też wydaje, że to szew. Też mam coś takiego idzie od moszny, aż do samej góry napletka | |
| |
 |
|