Nieregularna długość |
Autor | Wiadomość |
lolov6 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 Nieregularna długość |
|
| Witam.
Mam taki problem, że w okolicach żołędzia mam chudszą pałkę i obawiam się, że podczas wyciągania go z muszelki spadałaby mi skóra. Z tego co widziałem na filmach edukacyjnych jak wyciągnąć go ze skórki to za żołędziem nie ma nic a u mnie jest taki fałd skóry. Przez niego właśnie ten spada na żołądź.
PS. Mam jeszcze taki problem.. Mam prawie 18 lat i mam pena na 12,5 centa i 12 grubości. Ćwiczenia nic nie dają (przynajmniej te co robiłem, rozciąganie do przodu i na boki, na grubość penisa przepychanie krwi w stronę żołędzia). Długości by mi pewnie wystarczyło ale obawiam się że jest za chudy... Jaki w ogóle penis wystarczy z grubości dla kobiety??
Czy jest jakas skuteczna metoda na samo pogrubienie ??
Pozdro | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| poczytaj forum nie chce sie odpisywać wiele razy na to samo.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| lolov6 napisał/a: | obawiam się, że podczas wyciągania go z muszelki spadałaby mi skóra. |
A ja nie rozumiem o co Ci chodzi z tą skórą. Przypuszczam, ze chodzi Ci o nasuwanie się napletka na żołądź. Jeśli tak to nie widze w tym nic nienaturalnego. Na drugą część pytania odpowiedź znajdziesz na forum. Było o tym już duuużo razy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lolov6 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: Wawa | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Tak BASF o to chodzi...
A jaki ja mam kupować rozmiar prezerwatyw na takie coś nietypowego czyli 12,5 i 12 grubości ??
Jak się w ogóle czyta te rozmiary ? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Co do prezerwatyw to Ci nic nie powie, bo nie używałem tego nigdy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
lolov6 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| Może ktoś wie jaki mam kupować rozmiar prezerwatyw na penisa 13 cm długości i 12 grubości (nad grubością pracuję )
Pozdro | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 |
|
| lolov6 napisał/a: | Może ktoś wie jaki mam kupować rozmiar prezerwatyw na penisa 13 cm długości i 12 grubości |
słyszałem że za ok dwa lata będą dostępne prezerwatywy w aerozolu. Także akurat zdążysz podrosnąć | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 |
|
| normalne prezerwatywy i chlopie nie przejmuj sie twoj maly niejest maly tylko jest w normie | |
| |
 |
|