Problem |
Autor | Wiadomość |
Pawlax 
Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 22 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 Problem |
|
| Mam jedno pytanko:
mam 15 lat i mój napletek sam nie schodzi przy erekcji. Muszę go ściągać i trzymać... foto:
Jak widać nie schodzi do końca. | | |
| |
 |
Dean Thomas Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 11 Skąd: się biorą dzieci? | Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 |
|
| Ja mam tak samo. Mam zamiar zapisać sie na obrzezanie | |
| |
 |
Pawlax 
Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 22 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 |
|
| Ale obrzezania można uniknąć.? To przejdzie?> | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dean Thomas Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 11 Skąd: się biorą dzieci? | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| Zależy czy ci to przeszkadza cz nie. Mi tam nie przeszkadza, ale zawsze chciałem iść na obrzezanie więc... Nie wiem czy ci to przejdzie, pytaj starszych. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| Pawlax według tego co widze na foto nie masz żadnej stulejki,napletek oczywiście dobrze okrywa żołądź ale po cofnieciu go co widać na 2fot. jest wszystko w porządku,co prawda nie widze wedzidełka ale ten lekki fałd nie powinien sprawiać ci bulu,Na zabieg idzie sie gdy grożi zadziergnięciem podczas wzwodu gdy uniemożliwia odbycie stosunku(nie polecam praktykowanie Ci w tym wieku)uwierz mi że nię bedziesz miał kłopotu.Trzeba zauważyć że jeszcze zapewne rośniesz i twój penis też.Jeśli chcesz zasięgnąć więcej informacji znajdz w wyszukiwarce stulejkę i tam gdzie są przykładowe zdiecie porównaj i poczytaj.Powodzenia | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| a ja proponuję, zamiast szukać na googlach, zapytać sie o radę Ojca albo w ostateczności lekarza...
żeby internet zastępował więzi rodziców z dziećmi... masakra... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| Ja się tylko cieszę, że poznałem co to internet w wieku 24 lat. Jestem szczęśliwy, że nie odebrał mi ani dzieciństwa ani lat nastoletnich... Jak się teraz czyta w necie co młodziki piszą to aż się włos na głowie jeży. W tym momencie przychodzi mi tylko do głowy pewien dowcip...
Jest rok 2010, siedzi dwóch kolesi przed kompem i jeden mówi do drugiego.
- Ty, jak można inaczej poznać laskę niż na czacie??
Drugi odpowiada:
- Czekaj sprawdzę w google. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| BASF ZAJEBISTE | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| A już myślałem, że ten dowcip słyszeli już wszyscy. Niemniej miło mi, że mogę poprawić nim komuś humorek
Jest rok 2010, kolega mówi do kolegi:
-wpadnij dziś do mnie tak ok 20, będzie imrezka.
Drugi pyta
- a ile będzie dziewczyn??
Ten mu na to:
- a z jakieś 3 giga. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| powklejaj do dowcipów | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kam Dołączył: 09 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Sądze że niepełnoletni nie powinni tutaj wklejać swoich zdjęć!!! Gdyż jest to łamanie prawa i moderator powinien coś z tym zrobić co nie mam pojęcia bo nie znam się na tym ale można by usuwać zdjęcia takich osób z tego forum !!! Owszem jeśli ma taka osoba problem powinna może o nim w tym miejscu napisać ale nie powinna wstawiać zdjęć jeśli jest niepełnoletnia!!! Z racji że jest to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich serdecznie!!! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Nigdy nie ma pewności czy user jest pełnoletni i czy to foto to jego penis. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|