Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja Grupowa
Autor Wiadomość
lusak

Wysłany: Sro 03 Sty, 2007   

wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa :D i nie miał z powodu niego kompleksów :oops:
lusaczek :P

harry41

Wysłany: Pon 29 Sty, 2007   

to nie jest nic złego. wielu chłopców chciałoby tak robic ale nie stac ich na wspólne wyjazdy z kolegami. jest to duży problem i zastanawiam się czy państwo nie powinno dofinansowywac takich grupowych wyjazdów. moze warto postarac się o jakies grandy z UE? co o tym myślisz. i nie załamuj się wielkoscia. nie wymiary a technika czynią z wacka zawodnika

di

Wysłany: Wto 20 Lut, 2007   

a ja sie ak bawiłem odkurzaczem ze aż sie prawie spalił ale odjazd był kilka razy super
no ale jeszcze w piwnicy jest 2 wiec jak nie bedze rodzinki to po odkurzacz i jedziem :)

penis.com.pl
viamax
daniel 

Wysłany: Pią 23 Lut, 2007   

Nie ma w tym nic nienaturalnego........... :) :D :) :D

chrisx005

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007   

Kilka razy zdarzyło się z kumplami, najlepeij jest jak nawzajem sobie się wali :P wieksze podniecenie i wogóle zajebiście xD

Vassil

Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007   

Ja też się masturbowałem ze znajomymi, a nawet z obcym facetem na basenie. Nie ma w tym nic gejowskiego, przecież każdy facet masturbuje się lub to kiedyś robił. I to że zobaczył kogoś jak to robi nie ma w tym nic dziwnego. A poza tym każdy facet przy każdej okazji patrzy na penisy innych i nie ma nic w tym dziwnego. Bo to każdy robi i potrzebuje :) A ja mam pytanie czy wstydzicie się pokazać swojego penisa??? Tzn. na przykład na basenie pod prysznicem do naga się rozebrać.

chrisx005

Nie, na basenie nie ma sie czego wstydzić w końcu każdy facet ma to samo, co innego wśród kobiet :P

paulinka 

nie wiem jak to jest ale tu8 wystapiły nawet poglady o kapieli w majtkach....
wiekszosc facetów których znam nie ma jakis kompleksow i jak sobie popija np. nad jeziorkiem to wszyscy gacie w dół i do wody i nie ważne że stoja jakies dziewczyny Ci inni kolesie no jakby jakas babcia była to może by sie powstrzymali chociaz watpie :P
kilka razy zdarzyło mi sia podgladac :P już od młodych lat w podstawówce podgladalam na obozie chlopaków pod prysznicami :P walili sobie ale wtedy to nawet nie wiedzialam co oni robia-byli starsi i tacy przystojni... ghorzej z tym że spadlam bo weszlam na 2 stoliki stojace na sobie i jeszcze krzesło i sie wydało że wchodzilam i myslalam że sie spale mialam 13 lat...teraz wspominam to z usmiechem :P
jak byly facet gral w noge znalam cała drużyne to siedzialam z nimi w szatni i sie przebierali jak zmieniali bokserki to wychodzilam bo czulabym sie skrepowana ale kilka razy smigną którys na golasa albo dupcia zaswiecił :P :P:P
sorki za odbiegniece od tematu...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Maciekboy 

Wysłany: Sro 15 Sie, 2007   

Oooch, jak bym chciał trafić na taką grupkę facetów. Chętnie bym do nich dołączył.

inter 

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   

...

Michał1234567890

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

Ja nawet o tym nie myślę, wolę z zrobić to z dziewczyną niż zadowalać się jakimiś substytutami. Chociaż gdyby było to po kilku browarkach, a raczej kilkunastu to może bym się przyłączył do tego, ale ktoś inny musiałby zacząć.

BASF 

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

Michał1234567890 napisał/a:
Ja nawet o tym nie myślę, wolę z zrobić to z dziewczyną niż zadowalać się jakimiś substytutami. Chociaż gdyby było to po kilku browarkach, a raczej kilkunastu to może bym się przyłączył do tego, ale ktoś inny musiałby zacząć.

Czytając tak ten post dochodzę do wnisku, że jeśli masturbacja Ci nie sprawia przyjemności to nie wypowiadam się dalej natomiast jeśli tak to wg mnie jesteś mało kreatywny. To jest tylko moja obiektywna opinia na ten temat.

Odpowiedz do tematu