Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem :( bol podczas sikania
Autor Wiadomość
master-piotr

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007   Problem :( bol podczas sikania

Mam okropny problem, zacznijmy moze od tego ze w piatek sie rozchorowalem ot co zwykla grypa bolala mnie glowa miesnie , dreszcze. bralem aspirine itc , z sikaniem niebylo nic dziwnego. Przed wczoraj po masturbacji kiedy poszedlem sie wysikac strasznie mnie zabolalo tak "w srodku" za penisem, w "zoładku", ale tak bardzo sie tym nieprzejolem bo juz wczesniej Bardzo naprawde bardzo zadko mi sie tak zdazalo, nastapnego dnia wstalem wysikalem sie i bylo normalnie , przez caly dzien , na wieczor znowu po masturbacji poczulem podobne uczucie co wczesniej (balem sie wysikac) ale wkoncu niewytrzymalem i poszedlem sie odlac, a tam podczas sikania Ogromny bol 2 razy wiekszy niz wczesniejsz.. ;((( myslem ze mi przejdzie dzis rano ale nie :( umylem pod prysznicem napletka sadzac ze moze to cos pomoz ale kiedy sie wysikalem znowu przyszedl ten bol ;((( ludzie co mi jest ? mam 19 lat , NIE uprawialem seksu nigdy (a szkoda :( ) , nigdy czegos takiego niemialem , Wiec co mi moze byc? :( ( Jak to mozliwe zeby tak jakby po jednej masturbacji nagle tak zaczelo mnie bolec ;(( POMÓZCie prosze ;((( przepraszam jesli taki temat juz byl przejdzalem 3 strony forum wstecz, ale naprawde jestem zrozaczony (placze :( ) , w czwartek mam leciec za granice mam juz kupiony bilet a tu cos takiego :( ( czekam na szybka odpowiedz plz. Tylko cos wiecej niz: Idz do lekarza ;p

[ Dodano: Pon 13 Sie, 2007 ]
teraz zauwazylem i poczulem, ze troche mnie piecze koncowka Penisa (tym czym wylatuje mocz nieznam wachowej nazwy ;p przewod moczowy?), i spojrzalem ze jest tak dosc zaczerwienione w tym obrembie ale niewiem ;/

BASF 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007   

Powodów może byc mnóstwo. Możesz mieć piasek w nerkach. Możesz mieć zapalenie przewodów moczowych. Z takimi rzeczami się nie czeka tylko gna się do lekarza. Tymbardziej, że czeka Cię wyjazd. Wierz mi stary, jestem nerkowcem i nie obcy jest mi ból kolki nerkowej, kamieni w nerkach i pętelkowania. Radzę naprawdę biegnij do lekarza póki czas !!!!

Dean Thomas 

Daj zdjęcie penisa we wzwodzie to ci powiem czy to to o czym myślę. Miałem podobne coś

penis.com.pl
orgasm contol
Bruno Pelletier

Dean Thomas, po co Ci zdjęcie???????

master-piotr, przypuszczalnie zapalenie cewki moczowej... DO LEKARZA!!!

Dean Thomas 

Bo miałem podobne coś, i jeśli to jest to, to może dojść nawet do amputacji penisa.

Bruno Pelletier

Dean Thomas, co ty bredzisz??? weź swoją dzienną dawkę Haloperidolu i idź spać, bo siostra oddziałowa znów Cie zapnie w pasy!!!!!

i przestań straszyć tego chłopaka tymi pierdołami!!!!!

p.s.

"podobne coś", "jeśli to jest to" - nazwij najpierw "to coś" a potem się wypowiadaj w poważnych sprawach - chyba, że jesteś wróżbitą znachorem....

budnis 

zapalenie cewki moczowej - lepiej idź do tego lekaża wipisze Ci receptę i możesz sobie lecieć

master-piotr

Wysłany: Sro 15 Sie, 2007   

hehe, zanim dostalalem od was wszystkich odpowiedz. Zdazylem do lekarza ;) zapalenie pecherza i tyle ;) ufff. plus bedzie taki ze jesli moze kiedys z tego wyjde to bede sie cieszyl z kazdego sikania :D pozdro th. Zamknicje temat

Odpowiedz do tematu