| Męski dotyk |
| Autor | Wiadomość |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | cóż, nie jestem cudem natury, a raczej jej wybrykiem lepiej się z tym pogodzić bo wmawianie sobie że coś jest ok jeśli nie jest do niczego nie prowadzi
ja się już z tym pogodziłem, ale czy ktoś inny to zaakcpetuje to ja w to szczerze wątpię |
Helena Rubinstein powiedziała kiedyś: "Nie ma kobiet brzydkich, są tylko leniwe".
Chodziło oczywiście o to, że są zbyt leniwe, by o siebie zadbać
Moim zdaniem w dzisiejszych czasach to samo można powiedzieć o facetach. Prawda jest taka, że nikt się piękny/przystojny nie rodzi. Zewnętrzną atrakcyjność uzyskuje się ciężką pracą. Od samego biadolenia nic się nie zmieni. Nie wiem, co dokładnie ci się w twojej fizjonomii nie podoba, ale zapewne nie jest to nic, czego nie mozna zmienić | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| masz całkowitą rację - wszystko można zmienić jak zarobię na operację plastyczną to będziesz pierwszym, który się o tym dowie | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| nie lubisz chlopie wiec powiem chopaku,nie ma co wyzalac sie na forum i liczyc na to ze ktos cie bedzie pocieszal tylko trzeba sie za siebie wziasc,u mnie nie podobalo mi sie to ze jestem zbyt "wątły",w ogole nie mam rozlozystych barkow o ktorych wrecz marze,zaczalem wiec ponad 1,5 roku temu chodzic na silownie no i prosze,sa efekty ktore poza mna zauwazylo rowniez otoczenie w ktorym sie obracam,i teraz mowia do mnie "byku" juz nie kpiac ze mnie pozatym mam problem z tradzikiem,nie jest to tak ze mam jakas duza liczbe pryszczy jak niektorzy,ale ow pryszcze wyskakuja mi pojedynczo na twarzy i to prze lipa wyglada,ale wiem ze to minie,jednak to nie jest tak ze nic z tym nei robie,chodze na czyszczenei twarzy raz na 2 miesiace i staram sie nie jesc tlustych i bardzo ostrych potraw bo te tez dzialaja "tradzikotworczo" , pozatym w domu nakladam rozne preparaty na twarz,wszystko to po to bym wygladal lepiej a przez to czul sie lepiej i pewniej,wiec jezeli cos ci sie w sobie nei podoba to pracuj tak jak ktos juz wyjzej napisal.
POZDRAWIAM | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| ja nie liczę na współczucie ani na to żeby mnie ktoś pocieszał, ja poprostu stwierdzam fakt ja już się przyzwyczaiłem do tego, niektórych rzeczy nie da się zmienić i co ja na to poradzę przecież twarzy sobie na ładniejszą nie zmienie jakimiś kremami, mnaseczkami i innymi duperelami ;P tylko tak jak mówiłem operacja plastyczna mi może pomóc
PS: a ty myślisz że ja nic nie robię w tym kierunku no nie? ja też ćwiczę (w prawdzie nie na siłowni ale w domu) i też różne kremy stosuje właśnie na tradzik, ale tak jak mówiłem niektórych rzeczy się zmienić nie da ja nie mówie o moich mankamentach w stylu jestem za gruby/ za chudy i tak dalej, ja po prostu mam brzydką twarz, od zawsze i tego sie nie da wyćwiczyć nie mówię tez że jestem najbrzydszy na świcie bo widziałem brzydszych ludzi ode mnie, ale do najpiękniejszych też się na pewno nie zaliczam
jeny, móglbym powtarzać sobie w kółko i innym że ho ho ho jaki to ja cudowny nie jestem, zesrajcie się z podniecenia na mój widok ale co mi to da? nie stanę się od tego piękniejszy ;P poza tym ja nie lubię kłamać. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| Pokaż fotkę, ocenimy | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | diab3ł3k napisał/a: | ależ love508....przestań |
no co ? | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | Chłopaki obejrzjcie sobie jakiś film o młodych ludziach przykutych do łóżka ,wózka inwalidzkiego ludzi którzy nie mogą korzystać z pełni życia .A co tam wątła sylwetka,rude włosy,pryszcze na twarzy to przesłowiowy pryszcz ale nie na tyłku ale obok. | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| "Pokaż fotkę, ocenimy "
aha, chyba w snach
Hubertttus
ej ja wiem że ludzie mają gorzej ode mnie może ci się to dziwne wyda ale ja współczuję takim ludziom
i cieszę się z tego że mogę robić to co lubię i kiedy chcę
ale zrozum że mi nie chodzi o te twoje " co tam wątła sylwetka,rude włosy,pryszcze na twarzy", nie rozumiesz że można się urodzić brzydkim?
ja piernicze, nie widzieliście nigdy brzydkich ludzi? no to gratuluję wam
przecież równie dobrze ktoś piękny i w ogóle może mieć wypadek i trafić na wózek no nie? a ktoś kompletnie zdrowy i sprawny może być po prostu brzydki, czy to takie trudne pojęcie? | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| wracając do tematu...
w sprawach zawodowych - zawsze uścisk dłoni (pamiętać jednak należy, że rękę zawsze pierwszy podaje starszy)
z bliskimi, starszymi od siebie kobietami (zawodowo)- zazwyczaj pocałunej w rękę
z koleżankami - jakkolwiek - zależy od sytuacji i stopnia "lubienia się"
z kolegami - jak wyżej | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | wracając do tematu...
w sprawach zawodowych - zawsze uścisk dłoni (pamiętać jednak należy, że rękę zawsze pierwszy podaje starszy)
z bliskimi, starszymi od siebie kobietami (zawodowo)- zazwyczaj pocałunej w rękę
z koleżankami - jakkolwiek - zależy od sytuacji i stopnia "lubienia się"
z kolegami - jak wyżej |
nie przestrzegam tego, kazdy powinien robic to tak jak zechce | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| z bliskimi kolegami jest to tzw. "ziomalskie przywitanie", jak niektórzy wiedzą polegające na podawaniu dłoni w sposób oryginalny :]
z większością koleżanek (nie znajomych), jest to buziak w policzek;
starsi, np. koledzy mojego ojca (z którymi też pewne kontakty nawiązałem), podają mi dłoń;
ze znajomymi witam się normalnie, tzn. przez podanie ręki.
ot, cała filozofia :] | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
| |