Dziwna hmm plamka na penisie |
Autor | Wiadomość |
Nick_86 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 Dziwna hmm plamka na penisie |
|
| Witam,
Kilka miesięcy temu pojawiła mi się dziwna, nieregularna plamka na penisie, jest podłużna, a w środku jest chyba woda czy coś takiego. Nie boli, nie swędzi, nie przeszkadza, widać ją dobrze tylko gdy napnę skórę, lub przy wzwodzie. Nie wiem co to jest, czy mogę coś z tym zrobić? Wolałbym uniknąć wizyty u lekarza... Pozdrawiam!
 | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| Mnie to trochę wygląda jak bąbel po oparzeniu ale nie znam sie na dermatologi... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Nick_86 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| Zgadza się, tak to mniej więcej wygląda- jak bąbel po oparzeniu lub np odcisk. Jednak problem w tym że nie oparzyłem sobie niczym penisa Nie wykonywał też żadnej ciężkiej pracy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
senek Dołączył: 20 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| mam to samo. mam to odkąd pamiętam nie wiem co to jest, tak jak natapiałeś nie boli, nie swędzi tylko dziwnie wygląda. jak dotykam w tym miejscu to czuje ze to jest bardzo unerwione | |
| |
 |
|