Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Papieroski
Autor Wiadomość
Alex-sex 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   Papieroski

Temat dla palących:
- jak zaczeliście
- jakie palicie
- czy zamierzacie przestać?
- ile palicie dziennie
- jaki czas juz palicie

Koleżanka nie miała z kim zapalić i z ciekawpści wziąłem. Pall Mall'e lub LM. No chyba przestane bo za dużo mnie to wynosi. Palę od 2-5. Ja zacząłem poltora roku temu.

I jedno pytanie: czemu tak jest, że jak pierwszy raz zapalisz to ci nie smakuje, ale i tak zaczniesz palić?
I jeszcze jedno: Czemu ludzie wiedząc ze to szkodzi itd. to i tak palą?

tomek333 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Ja Palę te dobre ;DSmakosz jestem Palę Marlboro L&M i czasem Westy ja zaczalem zeby sprobowac "jak to jest" pale tylko w towarzystwie i nie czuje sie uzalezniony wiec pale tylko w piatki i soboty na imprezie ogolnie nie odczuwam pociagu do palenia a pale juz od 3 lat i chyba przestane bo to juz sie drogie robi ;/ no i coraz mniej miejsc jest do palenia...

adadverts 

Znałem gościa, który w wieku 27 lat zszedł na raka płuc (palił od liceum).
Mnie ten przykład skutecznie odstrasza.

penis.com.pl
andropenis
tomek333 

adadverts napisał/a:
Znałem gościa, który w wieku 27 lat zszedł na raka płuc (palił od liceum).
Mnie ten przykład skutecznie odstrasza.

no to mnie tez utwierdza w przekonaniu ze lepiej rzucic bo ostatnio coraz czesciej kreci mi sie w glowie...

muchomorek 

Ja pale tak regularnie od ponad roku. A ostatnio to już nie ma dnia bez fajki, za zdażały się takie. Ostatnio chodzą mi myśli po głowie żeby to rzucić, matka też mówi żebym przestał, ale nie moge, szczególnie w pracy, jak nie wyjde zapalić to mnie skręca jak pomyślę o fajce, no i jeszcze w szkole, długi dzień nuda i chce sie zapalić wyjść. Mimo że jestem oszczędny i zawsze odkładałem pieniądze to do tej pory nie moglem sobie odmówić na fajki, zawsze musiałem je mieć przy sobie z obawy przed głodem :? Ehh żeby to świństwo nie istniało....

skywalker 

Ja też palę tylko w towarzystwie... Na każdą imprezę zabieram ramko ale kończy się po 1 sesyjce z kumpelą :P
and I gotta girlfriend everywhere"

muchomorek 

skywalker, nie chódź na te imprezy, są niezdrowe, kumpelę zabierz na piwo czy tam kawe lub soczek :)

skywalker 

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

Wszystko co dobre jest niezdrowe ;)

muchomorek 

A nieprawda :) A sex to co?

skywalker 

No od każdej reguły są wyjątki ;)

rudzielec 

Ja paliłęm i przestałem bo mi brakowalo kasy i sie cykalem przed starymi

artemis

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

to co ty przy nich paliłes albo w pokoju obok ze sie bałes? ja tez nieraz mam stracha ale tylko raz mnie przylapali ale tylko przez to ze bylo czuc, po za tym nie pale duzo
najwiecej 3-4 dziennie a zazwyczaj to tylko musze miec paczke zeby wiedziec ze sa i moge nie palic tygodniami, sprawdzalem, tylko jajgorsze ze drogie sa, coraz drozsze, jak zacząłem palic w 1 technikum to kosztowły duzo ponizej zł a teraz powyzej 6 zł po niecałych 2 latach

paulinka 

Wysłany: Nie 12 Sie, 2007   

- jak zaczęliście
nigdy nie chciałam palić dla szpanu, spotykałam sie z chłopakiem to moje pierwsze zauroczenie było wtedy sądziłam że miłość był starszy miała dziecko w drodze ja miałam jakoś z 15 lat on palił ja spróbowałam i zaczęłam sie krztusić on sie śmiał na 2 dzień kupiłam paczkę fajek poszłam z psiapsiółka do lasu i uczyłam sie palić i tak jedna druga paczka jedna druga sztanga i tak już 4 lata... chciałam rzucić ale jak nie paliłam miesiąc przytyłam 7 kg chociaż ćwiczyłam miałam dietę popadłam w depresję kilka razy próbowałam rzucić ale zawsze jak przytyje i ktoś mi powie że przytyłam to już wole palić niż być gruba

- jakie palicie
mentole-L&M pall mall albo west ice

- czy zamierzacie przestać?
jak będę w ciąży bo wtedy i tak przytyje, albo gdy będę miała dużo kasy i będzie mnie stać na siłownie L-karnitynę dietetyka i się porządnie zabiorę za siebie

- ile palicie dziennie
teraz bardzo mało 1-3 papierosy dziennie, do alkoholu dużo ale nie wiem ile na sztuki ale tak pół paczki napewno

- jaki czas już palicie 4 lata

Czemu ludzie wiedząc ze to szkodzi itd. to i tak palą?
bo nie mogę rzucić bo przytyję

czemu tak jest, że jak pierwszy raz zapalisz to ci nie smakuje, ale i tak zaczniesz palić?
opisałam wyżej

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
penilarge krem
lolek23

broń boże dziewczyno podczas ciąży nie można rzucać papierosów od tak dziecko może się urodzić wtedy chore, najlepiej jak podczas ciąży paliła tylko 1 dziennie.

Co do mojego palenia to było 3 lata temu dla szpanu a teraz zastanawiam się czemu taki głupi byłem.

paulinka 

lolek23 napisał/a:
broń boże dziewczyno podczas ciąży nie można rzucać papierosów od tak dziecko może się urodzić wtedy chore, najlepiej jak podczas ciąży paliła tylko 1 dziennie.

chłopak by mi nie pozwolił palić jak bym była w ciąży raczej chce zaplanować dziecko a nie wpaść i tak kilka miesięcy przed ciążą chce rzucić i chodzić do fitness klubu bo jak się zdecyduję na dziecko to będę już miała za co je utrzymać wiec też na siłownie będzie mnie stać
poza tym zapytam lekarza co powinnam zrobić

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu