| odlotowy moment |
| Autor | Wiadomość |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 |
|
| | aaa i ja zapomnialem napisac ze na plazy tez mi sie zdazalo, ze palka mi stawala a ja w samych majtkach, albo jak sobie plywalem w morzu | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 |
|
| HEhehehehehehe, ja na szczęście nie miałem jeszcze czegoś takiego
najgorzej jest na wf'ie jak się przebierają to oczu nie mam gdzie podziać LOL
ale i tak mi sie nie zdarzyło podniecić | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | HEhehehehehehe, ja na szczęście nie miałem jeszcze czegoś takiego
najgorzej jest na wf'ie jak się przebierają to oczu nie mam gdzie podziać LOL
ale i tak mi sie nie zdarzyło podniecić |
lol | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | Mi to zawsze stoi jak sie budzę - zasada nie do zlamania, na ulicy juz rzadziej niz kiedys, na basenie to mnie to wkurw*a bo zawsze, i najgorzej ze czasami jak latam po domu w bokserkach | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| ja kiedys nie zalozylem majtek bo bylo goraco a na mojej uczelni jest goraco i weszla jedna profesorka strasznie seksowna a moj kutas jak sie poderwal kolega co siedzial obok zauwazyl i zaczal sie smiac ;D a normalnie tez staje mi w jacuzii i w saunie nieraz jak jest duzo pary to sobie nawet nieraz zwale...a sytuacje jescze kiedy jakas dziewczyna mi usiadzie na kolanach od razu usmiech jej pojawia sie na twarzy hmmm i przy tancu z dziewczyna | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| phi jak to dobrze że ja nie chodzę na basen, ani na saune (czy do sauny, nie wiem jak się mówi ;P), ani nie byłem nigdy w jacuzi czy jak to się tam pisze, ani nie usiadła mi zadna dziewczyna na kolanach ani z żadną jeszcze nie tańczyłem ja to mam szczęście w życiu, nieprawdaż? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | phi jak to dobrze że ja nie chodzę na basen, ani na saune (czy do sauny, nie wiem jak się mówi ;P), ani nie byłem nigdy w jacuzi czy jak to się tam pisze, ani nie usiadła mi zadna dziewczyna na kolanach ani z żadną jeszcze nie tańczyłem ja to mam szczęście w życiu, nieprawdaż? |
to masz naprawde dar od Boga | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| raczej nie od boga ;p tylko w poprzednim wcieleniu się dobrze sprawowałem i teraz mam taką nagrodę | |
| |
 |
love508 
|
| | buble-buble napisał/a: | raczej nie od boga ;p tylko w poprzednim wcieleniu się dobrze sprawowałem i teraz mam taką nagrodę |
hehe dobre ! | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| | czy ja wiem czy takie dobre ;p takie moje zdanie i tyle | |
| |
 |
love508 
|
| | buble-buble napisał/a: | | czy ja wiem czy takie dobre ;p takie moje zdanie i tyle | \
no to złe ! | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| dla mnie ani dobre ani złe, neutralne | |
| |
 |
Szymon- Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 14 | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| Czytalem ostatnio madra ksiazke... i tam bylo napisane, ze np. jak czlowiek chce podniesc reke, to najpierw umysl kaze to zrobic i reka sie podnosi
tak samo jest ponoc z erekcja - umysl rozkazuje... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| | Szymon- napisał/a: | Czytalem ostatnio madra ksiazke... i tam bylo napisane, ze np. jak czlowiek chce podniesc reke, to najpierw umysl kaze to zrobic i reka sie podnosi
tak samo jest ponoc z erekcja - umysl rozkazuje... |
zgadzam sie, tylko musisz zaznaczyc ze twoj jak i moj i nasze umysły sa do konca nie opanowane, i nad niektorymi ruchami masz kontrole nad innymi nie dokonca | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 |
|
| | szkola basen ulica plaza tyle tam lasek i kreca dupciami niemozna sie opanowac | |
| |
 |
| |