Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PRZEMOC
Autor Wiadomość
Fantom17

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   PRZEMOC

Witajcie,zalozylem ten temat bo sam ostatnio doswiadczylem przemocy na wlasnej skorze,otoz juz drugi raz w ciagu trzech miesiecy zostalem skopany przez grupke cfaniaczkow,stalo sie to juz po raz kolejny jak wracalem z dyskoteki,nie sposob jest nawet sie obronic,mimo ze zanim mnie ukopali to jednego przynajmniej znokautowalem :( Zaznaczam ze nic do nich nie mowilem,ani sie nawet nie popatrzylem,pobili mnie z nudow i z nadmiaru energii oraz zlych emocji.Czy wy tez macie takie doswiadczenia? Czy moze byliscie swiadkami takich zdrzen?

PS:aha zapomnialbym,obok przechodzila inna grupka bardziej liczna od nich,i wiekowo starsza(byli to ludzie w wieku tak 30-35lat) ktora anwet nie zareagowala jak mnie bili...tylko przeszla obok....przeraza mnie ta wszechobecna znieczulica :cry:

skywalker 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Dlatego nienawidzę dresów... Osobiście nie doświadczyłem czegoś takiego ale wielokrotnie słyszałem o tym... Polskie społeczeństwo po prostu dziczeje i dziwić się że mówią o nas że z drzewa nie zeszliśmy... :roll:

Można powiedzieć że jestem ostatnią ostoją humanizmu w tym zdegenerowanym świecie ;P
and I gotta girlfriend everywhere"

BASF 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Mi również się takie coś nie zdarzył chyba może tylko dlatego, że nie chodzę do dyskotek. Kiedyś w odległych czasach gdy chodziłem do liceum to chcieli mi skroić buty. Takich dwuch żuli. Ale właśnie wtedy ktoś ich spłoszył. Nie wiem kto ale ważne, że... przezyłem. Nigdy też nie należałem do tych ludzi, którzy stoją po drugiej stronie barykady. Jakoś nie interesowały mnie nigdy bójki uliczne choć zmuszony byłem parę razy zdzielić typa. Ale to było dobrych kilka lat temu.

penis.com.pl
orgasm contol
buble-buble 

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

ja jestem anty przemocy i nie mieszam się do takich spraw, na dyskoteki też nie chodzę więc problem mam jak na razie z głowy :P

skywalker 

[quote="buble-buble"]na dyskoteki też nie chodzę[/quote]

Mówisz że jesteś singlem... Panienka sama do ciebie nie przyjdzie :P Sam musisz poszukać np na dyskotekach :)

buble-buble 

bez komentarza :roll:

budnis 

Fantom17 napisał/a:
juz drugi raz w ciagu trzech miesiecy zostalem skopany przez grupke cfaniaczkow

mnie się nigdy to nie zdarzyło, może dlatego że nigdy nie wracałem do domu sam. Zawsze była jakaś inna osoba ze mną. Jak nie dziewczyna poznana na dyskotece to któryś z przyjaciół. Mieszkaliśmy na jednym osiedlu więc nie było problemów.

Fantom17

budnis nie napisalem tego wczesniej,najgorsze jest to ze skopali mnie przy mojej dziewczynie,te kopniaki dalo sie zniesc ale najbardziej ranił mnie krzyk i placz mojej kobiety ktora tak jak ja nie mogla nic zrobic:/ dlatego dorwe tych 5 skur***ynow i kazdego przekopie po kolei,tymbardziej ze sa to typki w moim zasiegu(oczywiscie na solówce),nie popieram agresji ale tej sprawy nie zostawie...

A za tym pierwszym to wlasnie wstawilem sie za znajomkiem ktorego kopalo 3 innych frajerów,udalo mi sie tylko jednemu zrobic krzywde....ale tamta sprawa juz zalatwiona,vandetta byla.

pablos84

rozumiem co czujesz sam stracilem kawalek zeba w takiej bojce ale oczywiscie nie bylo mowy o jakiejs solowce, bylem z kumplem i wychodzilismy z nocnego klubu i zaczepilo nas dwoch gosci i nagle pojawilo sie paru ich kilku,ktorzy nas skopali!!zeby bic sie z kims na solo to trzeba miec honor

rudzielec 

A ja walcze jeśli wiem ze mam szanse, a co do dresu to sie nie czepiajcie bo niektorym ten ubiór pasuje. Ja walcze razem z pseudokibicami naszego lokalnego klubu, ceglowki latają, kijem siem tluczemy a potem oblewamy limo pod okiem i stawiamy temu kto chce wracac do domu zeby z nami zostal :) 8) Ale zeby bez powodu sie z kims bić to w życiu. Zostałęm raz pobity po dyskotece wlasnie za walki razem z kibolami przez innych kiboli, wracalem z nowo poznana dziewczyną, krzyknalem jej tylko zeby spierdalała. A sam zadzwonilem ledwo co zipiac po kumpli leżac na ziemi, mialem szczescie ze nikt mnie nie zauwazyl i nie wezwal policji/karetki. mialem obolale zebra, brzuch siniaki i 2 lima. Ale mieli pecha ze ich spotkalem na stadione bo im porzadnie zajebalem z wlasnorecznie wystruganej pałki tak ze sie zwijali. Przy obstawie kumpli ( dla wlasnego bezpieczenstwa ze mnie nikt z tylku nie zlapie) ojebalem mu maske i od tej pory zawsze czekam na kumpli po dyskotece i wracamy razem albo prosze kumpli ktorzy maja auto zeby mnie podwiezli

Michał1234567890

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

Ja miałem już kilka takich sytuacji. Cały czas są docinki na mój temat, a czasem kończy się to bójką, ale radzę sobie. Nie wiem co ludzie mają do metalowców. Nie jem kotów, nie czcze szatana, myje się. A i tak cały czas słyszę jakieś teksty typu zjedz kota albo won brudasie. Boże jak denerwują mnie tacy ludzie(zazwyczaj dresiarze). :shock:

skywalker 

Znam jednego metalowca i nie jest ani brudny ani kotów nie je ani nie czci szatana :)

love508 

ja uwielbiam delikatna przemoc w sexie .... hmmm ale to chyba nie na temat :roll: :oops: :P

penis.com.pl
masturbator
luter 

love508 napisał/a:
ja uwielbiam delikatna przemoc w sexie .... hmmm ale to chyba nie na temat :roll: :oops: :P

....hmm, to ciekawe
a tą przemoc lubisz gdy stosuje sie wobec ciebie, czy sam ja lubisz stosować?

love508 

luter napisał/a:
love508 napisał/a:

....hmm, to ciekawe
a tą przemoc lubisz gdy stosuje sie wobec ciebie, czy sam ja lubisz stosować?

luterku i tak troszke i tak :) hmmm a dlaczego pytasz ?

Odpowiedz do tematu