Do kiedy nocny wytrysk? |
Autor | Wiadomość |
blablabla55 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 Do kiedy nocny wytrysk? |
|
| Mam pytanie:
Do którego roku życia, będe miał nocny wytrysk??
I mam jeszcze jedno pytanie:
Raz mam większy wytrysk w nocy, a raz mniejszy, od czego to zależy?? | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Wytryski nocne to ma chyba każdy facet ktory przez dluzszy czas nie rozładowuje napięcia seksualnego.
Raz mniejszy a raz większy to pewnie zależy od tego ile czasu nie waliłes/kochałes sie. | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| ja już chyba z rok nie miałem tak zwanych "zmazów nocnych"
z resztą ich liczbę w moim dotychczasowym życiu można na palcach u rąk policzyć ale na biologii się uczyliśmy że to ma każdy facet do konca życia w sensie jak sie nadmiar nasienia zrobi to zostaje "usunięty" podczas snu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Najlepiej jak jest połączony z przyjemnym snem. | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Uprawiając czesty sex tez moze to wystepowac haha. Jak sie naprodukuje w szybkim tempie plemnkow masa:] , a czesto jak ktos jest spragniony sexu to sny tez takie czesto są:] hehe | |
| |
 |
|