coś nie tak |
Autor | Wiadomość |
adam1411 [Usunięty] | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 coś nie tak |
|
| Cześć, mój kolega ma problem. Nie wie co to jest. W prawej części moszny pod jądrem ma coś małego jakby drugie jądro. Nie wie co to jest. Licze, na pomoc. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Po 1: Jaki jest sens mówić że to twój kolega ma problem jak wszyscy wiedzą że chodzi o ciebie.
Po 2: Każdy ma 2 jądra | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
adam1411 [Usunięty] | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Po pierwsze chodzi o mojego kolege. I to ma sens, jesli się on boi o tym powiedzieć komuś, powiedział mi bo mi ufa. Po drugie wiem, że każdy ma dwa jądra<mężczyzna>, ale po prawej stronie ma coś małego jakby drugie jądro po jednej stronie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
byby 
Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Tamtąd | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| więc niech idzie do lekarza | _________________
 | |
| |
 |
adam1411 [Usunięty] | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem? | |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| No to jak się wstydzi to niech sobie sam jedno wydłubie nożem i będzie miał dwa Co może innego zrobić? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| adam1411 napisał/a: | moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem? |
To jak on taki wstydniś to Ty idź do lekarza za niego. Zresztą bajer to jest na 102. Co ty gadasz, że boi się to komuś powiedzieć?? W necie jest anonimowy. I zgadzam się ze skywalker, że to Twój problem a nie jakiegoś kolegi. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
alann78 [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Oj nawet jak to jego problem to nie meczcie goscia,a moze i jego kumpla. A do ciebie adam1411 to jest problem i trzeba isc do lekarza to normalna sprawa i lekarz powie co i jak moze badania zrobi. wiec trzeba isc . | |
| |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| to jest moze tzw przydatek jadra, który uległ skreceniu - to nic poważnego
ale do Lekarza iść musi
lub na USG moszny i jąder | _________________
 | |
| |
 |
|