Duzy problem zaplodnilem, czy nie ? |
Autor | Wiadomość |
bombola Wiek: 38 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: katowice | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 Duzy problem zaplodnilem, czy nie ? |
|
| Witam wczoraj wyladowalem w lozku z kolezanka co prawda nie spuscilem sie do srodka ale mam glupie przeczucia i stresa ze moze zajsc w ciaze bo moze akorat cos sie dostalo lub cos... powiedzcie mi co poinienem pierw zrobic test ciazowy ? czy odrazu tabletki zalatwiac, prosze o szybka pomoc i sorki za bledy ort. | _________________ tak tak | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| http://www.wpadka.pl/pomoc.aspx
[ Dodano: Pon 06 Sie, 2007 ]
wiec to link do strony w której prosto pisano co powinniście zrobić | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| są testy ciążowe, które wykrywają ciąże po pierwszych 48h, ale nie są one zbyt dokładne. Może nie ma się czym martwić skoro wytrysk był poza pochwą. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|