| Kosmetyki |
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 Kosmetyki |
|
| Tak jak w temacie.. do golenia, do włosów, może jakieś specjalne do higieny intymnej... Wszystko czego używacie w codziennej pielęgnacji ciała... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Jeśli chodzi o mnie to pod paszki antyperspiranty w kulce. Na szyję i na dłonie jakiś perfum (sponsored by Sephora ) ,do mycia klejnotów i penisa płyn do higieny intymnej, neutralny mojej żony, do stóp krem Firmy Scholl. Pasta do zębów akurat jaką kupi żona | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| oj tego można wymieniać
- szampon z nivea - bardzo ciekawy asortyment
- do kąpieli mydełko siarkowe - cudowny środek na trądzik [przynajmniej dla mnie (dzięki bogu, że już znika )]
- krem nawilżający adidasa do twarzy
- balsam po goleniu nivea do delikatnej skóry
- dezodorant w sztyfcie adidasa [grejpfrutowy-kocham ten zapach]
- perfum [adidas czarny z guaraną albo czarny str8]
- krem do rąk i stóp ziaji
- odżywka do włosów panten pro-v
- olejek do paznokci
ja tam lubię kosmetyki i czasem urozmaicam sobie ich asortyment, w końcu są po to, żeby móc o siebie dbać jak się chce | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| [quote="kocurek"]ja tam lubię kosmetyki i czasem urozmaicam sobie ich asortyment, w końcu są po to, żeby móc o siebie dbać jak się chce [/quote]
Heh no i racja
Do włosów: Szampon wella SP , odżywka Gliss kur
Do ciała: żel FA energizing
Do twarzy: Żel vichy
Do golenia: żel gilette
Do higieny intymnej: AA Oceanic Men
Do stóp: krem 4 pory roku
Perfum: Puma Jamaica , Benetton B-United for Men | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | | | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| do włosów: szampon (różne, bo trzeba zmieniać szampon - każdy zawiera inne składniki, a mycie ciągle tym samym powoduje, że włosom zaczyna brakować tych składników, których akurat ten sampon nie ma)
do ciała: żel pod prysznic adidas (tez różne, bo lubię eksperymenty) + balsam nivea (od czasu do czasu)
do ząbków: pasta blend-a-med (różne rodzaje) + płyn do płukania
do twarzy: tonic clearasil + krem pod oczy (raz na jakiś czas; trzeba przeciwdziałać starzeniu )
do golenia: żel i balsam po goleniu sephory
do perfumowania: cała kolekcja wód toaletowych (głównie darmowych próbek droższych zapachów) + antyperspirant oczywiście (adidas, ale ostatnio nowość: F1) | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| do mycia (prysznic, kąpiel, włosy) - Paco Rabanne lub Dolce&Gabbana
kosmetyki pielęgnacyjne - Clarins
dłonie - Neutrogena | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| mnie wystarcza szare mydlo JELEŃ i dezodorant z Biedronki
a tak serio to dezodorant SAPRTAKUS lub Adidas gerjfrutowy, Krem Nivea xD(kocham go), do stóp 4 pory roku, do ciała to róznie zalezy co zamówie z Avonu xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| szampon do włosów L'oreal lub Nivea,
odżywka do włosów Ziaja Plantica V,
pianka do golenia i balsam po goleniu Nivea
tonik TinTin Ziaji,
pasta Colgate lub Aquafresh,
dezodoranty to czarne adidasy, puma jamaica, pherospray
krem do rąk i stóp 4 pory roku
do kąpieli zwykłe mydło w płynie lub żółty adidas z bąbelkami <jupi> | |
| |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Ja szamponu uzywam palmolive
Do golenia (kupilem dopiero pierwszy raz w zyciu[goliłęm się 2 ] ) Żel Gilette i maszynka również tej samej frimy
Srodejk na pryszcze Clean & Clear
Pasta Colgate
Dezydorant to Lynx ( na starym kontynencie Axe ) i adidas czarny INTENSIVe, a jako perfumy to adidas 3 niebieski albo Hugo Boss Energy
Do kąpieli mydło Imperial Leather ( w polsce takiego nie ma ) oraz zel pod prysznic adidas team force | |
| |
 |
| |