koniec z szybkiem wytryskiem |
Autor | Wiadomość |
nowy Dołączył: 08 Lut 2007 Posty: 3 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 koniec z szybkiem wytryskiem |
|
| koniec z maśćami koniec z żelami koniec z wynalazkami.tylko ten lek on i tylko on lek na depresje mi pomógł i jestem zachwycony,a moja żona jaka zachwycona,różnie było z nami ale teraz jest super polecam.ten lek sie bierze na krótko (7 dni)1 tabletkę przed snem a potem 1 tabletkę 3 godziny przed stosunkiem, na receptę uważnie przeczytać ulotkę.jakieś pytanie prosze sie zapytać chętnie pomogę.
pozdrawiam | |
| |
 |
PunX Dołączył: 09 Sty 2007 Posty: 38 | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| to napisz tu co to za produkt | |
| |
 |
alwaro [Usunięty] | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| wlasnie napisz co to za produkt!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| alwaro napisał/a: | wlasnie napisz co to za produkt!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nie odgrzewaj postów. Zobacz ten został napisany w lutym i od tego czasu sie nic nie zmieniło. Lek na derpesję??? Spróbuj DePrim dostępny w aptekach bez recepty. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
alwaro [Usunięty] | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| powiem ci ze myslalem ze to na tle psychicznym kurdeee..... | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| czy mogę coś zauważyć?
spójrzcie na daty wysłania postu otwierającego temat i pierwszej odpowiedzi... od kiedy styczeń jest PO lutym? :/ | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
|