wytrysk... za szybko:(:(:( |
Autor | Wiadomość |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 wytrysk... za szybko:(:(:( |
|
| Witam mam według mnie duuuży problem... mam 16 no prawie 17 lat i mam problem z tym ze szybko ( wg. mnie za szybko dochodze...) owszem zdazalo sie kilka razy gdy sie kochalem z moja dziewczyna ze robilem to nawet ok. godziny ale teraz u mnie to zadkość. w trakcie ostatnich kilku moich stosunków z dziewczyną dochodziłem po ok. 3,4 minutach zdażyło mi sie nawet dojść po ok. 30 sekundach !!:(:(
czy są jakieś ćwiczenia aby to naprawić, jakieś leki albo coś???? bardzo prosze o odpowiedź!!
POMOCY !!!! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Poćwicz mięśnie PC ponoć pomagają w kontrolowaniu wytrysku... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| jeżeli lubisz się masturbować, to kiedy wydaje Ci się, że danego dnia do czegoś dojdzie, pomęcz trochę Wacka... mozę też spróbować przerywać na chwile stosunek na rzecz pieszczot - ja osobiście tego nie lubię | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
byby 
Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Tamtąd | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Jest ćwiczenie na taki problem.
Podczas masturbacji, gdy już czujesz, ze zaraz dojedziesz, przed wytryskiem zaciskasz mocno dwoma palcami (wskazującym i środkowym), a z góry kciukiem miejsce za żołędziem. Ćwiczenie jest nieprzyjemne, trochę bolesne na początku, bo jednak powstrzymujesz wtedy wypływ nasienia. Gdy uda ci się powstrzymać wytrysk czekasz aż penis wróci do stanu spoczynku. Wtedy powtarzasz ćwiczenie. | _________________
 | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Ja próbowałem.Boli potem strasznie między odbytrm a moszną:(
[ Dodano: Sro 08 Sie, 2007 ]
ja mam zchize ze mi coś pęknie:( | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| A ja mam takie pytanie podczas podniecenia moj penis nie jest w 100% sztywny (60-70%) wiec zaciskam miesnie PC by wzmocnic go ale przy czyms takim dochodze w 5 min wiec jest to troszke irytujace... mam pytanie czy cwiczac miesnie PC pomoze mi to w pelnej (i dluzszej) erkcji??
Pozdrawiam!!! | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 25 Sie, 2007 |
|
| Tak, ćwiczenie PC pomagają utrzymać lepszą erekcję, członek jest twardszy, silniejsze wytryski. | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 25 Sie, 2007 |
|
| Czyli tylko cwiczyc dzieki za odpowiedz | |
| |
 |
|