Nie do konca wyksztalcony.... |
Autor | Wiadomość |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 Nie do konca wyksztalcony.... |
|
| Czesc
mam 17 lat i pewien problem z penisem...nie mam wyksztalconego napletka... tego grzybka..
Do jakiego wieku napletek powinien sie wytworzyc "do konca"? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Co to jest grzybek??? I co w Twoim odczuciu jest niewykształcony. Może jakieś foto poglądowe. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| może chodzi o to że napletek nie zasłania ci żołędzi? bo nic innego nie przychodzi mi do głowy... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| tak...czy to normalne ? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Tak to jest normalne... Jednym napletek zasłania żołądź a innym nie... Tak to już jest | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | |
| |
 |
Azunay Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 10 | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| lol az sie nie chce wierzyc ze te 2 foty to ten sam penis..
wedlug drugiej wszystko jest ok na moje ale wedlug 1 masz chyba troche ta skore za dluga ale skoro podczas zwodu jest jak na 2 focie to nie ma sie czym martwic | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Azunay napisał/a: | lol az sie nie chce wierzyc ze te 2 foty to ten sam penis..
wedlug drugiej wszystko jest ok na moje ale wedlug 1 masz chyba troche ta skore za dluga ale skoro podczas zwodu jest jak na 2 focie to nie ma sie czym martwic |
Przecierz to są dwie różne fotki.
Do danielo. Ja ma tak samo jak na pierwszej fotce. Podczas wzwodu napletek wogóle mi nie schodzi. Ale jak mu pomogę troszkę to zsuwa się elegancko. Nie przeszkadza to w sexie asolutnie. Uprawiam sex już 12 lat i ngdy nie miałem problemu.
Spójż też na tę stronę :
http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm
Mój przypadek to CI-9 | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| danielo, nie będziesz miał tak jak na tej fotce, taka już twoja natura i nic nie zrobisz, a możesz ściągnąć napletek podczas zwodu bez przeszkód?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
skywalker 
|
| Racja. Nie będziesz takiego miał... Taka twoja uroda i tyle. Mi też napletek podczas wzwodu nie schodzi... mam cl-8/9 | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Będziesz miał tak jak na drugim zdjęciu po obrzezaniu. Samo się nie zrobi - jedyne wyjście to zabieg. Rozumiem że nie masz stulejki?
[ Dodano: Wto 31 Lip, 2007 ]
Doczytane. Czyli stulejka - koniecznie do urologa. A napletek to ty masz - można rzec że nawet masz go za dużo. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| nie mam stulejki.... | |
| |
 |
skywalker 
|
| O co kaman? Wejdz na stronę: http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm i podaj jaki masz napletek... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|