| Urolog - help | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | dawideczek 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 28 Lip, 2007   Urolog - help |   
 |                                              | 
 |                                              | Moje pytanie dotyczy tego jakiego urologa wybrać na kase chorych czy prywatnie. Oraz jak wygląda badanie? Mam zamiar sie wybrac ale mam kilka pytan |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Hubertttus   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 |   
 |                                              | Lekarze dzielą pacientów z kasą i na kasę,oczywiście tych pierwszych lepiej traktują   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | dawideczek 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 |   
 |                                              | hehehe.... ja mam zamiar iść ale prywatnie,,, i interesuje mnie to jak takie badanie wygląda ??? Help |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ratman   

|                                              | U mnie tutaj w Katowicach jeden znajomy był na takim badaniu, osobiście nie wiem jak to wyglądało ale sie go zapytam i może będę ci mógł pomóc. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |