Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Miłość bez odwzajemnienia
Autor Wiadomość
dawideczek

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007   Miłość bez odwzajemnienia

Witam, mam ogromny problem. Poznałem świetną dziewczynę i spotykamy sie od kilku tygodni, super sie dogadujemy. Ostatnio ta dziewczyna powiedziała mi że nie chce sie narazie z nikim wiązać, ale lubi mnie i nie chce ze mną zrywać znajomości. A ja obawiam się że czuje coś więcej do niej. I naprawde nie wiem co robić. Prosze o rady. Będe bardzo wdzięczny :( Jestem obecnie w niezręcznej sytuacji, nie wiem co robić. :(

SFEN 

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007   

Rozumiem ją. Jak Ci zależy, to utrzymuj dalej tą znajomość. Przecież do niczego Jej nie zmusisz.

paulinka 

przecież nie trzeba być parą żeby miło spędzać czas spotykajcie sie może czas zmieni jej stosunek do Ciebie i Cie pokocha i zapragnie być z Toba

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
bathmate
dawideczek

Do takiego samego wniosku doszedłem, jestem z natury cierpliwy i mam nadzieje ze uda jej sie zmienic stosunek do mnie ;(

Hubertttus 

Z tego co piszesz dziewczyna dała Ci do zrozumnienia że lubi Twoje towarzystwo,ale nie chcę (jakby to powiedzić z Tobą chodzić)być Twą niewolnicą,jest to też wynikiem takiego a nie innego wychowania .Czasami chodzenie jest takim zobowiązaniem się wobec drugiej osoby(jakby przedsionek narzeczeństwa czy małrzeństwa)do przeznaczenia swego wolnego czasu tylko dla niej(dla niego)Bycia cieniem tej drugiej osoby ,przedstawienia jej swojej rodzinie znajomym ,no i oczywiście pojawianie śię wszędzie na imprezie tylko z tobą.Może sie troche krępuje,może wstydzi.Może uważa że jak będziecie z sobą chodzić zaciągniesz ja odrazu do łóżka.Ale jak nie odmawia Twojch spotkań (nie bądź natrętny)to bądzie dobrze, powodzenia.

dawideczek

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

Jakoś mi nie zależy obecnie na tym aby Ją zaciągnąć do łóżka. Gdyż odkąd się znamy to nie myśle o tych sprawach. Obecnie zależy mi tylko na Niej i o niej myśle :) Ma świetny charakter, super się z nią rozmawia no dla mnie jest idealna :D

Alex-sex 

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

po prostu utrzymuj znajomosc i poczekja na wlasciwy moment, na taki kiedy bedziesz pewien ze ona sie zblizyla do ciebie, ze duzo ci o sobie mowi, ze nie boi zwierzac ci sie ze swoich problemow

Chłopak23 

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

Ja na twoim miejscu powiedziałbym co czuję gdy ją widzę. Mów otwarcie o tym co do niej czujesz.

dawideczek

Co czuje....hmmmm.... je

luter 

jaki Ci na niej zalezy to nie odpuszczaj, spotykaj sie z nia ale nic na sile, wszelkie proby nacisku moga przyniesc odwrotny skutek od zamierzonego.

adadverts 

Wysłany: Pią 03 Sie, 2007   

Z własnego doświadczenia powiem tyle - jeśli na poczatku znajomości nie zaiskrzy, to już do końca będziecie ze sobą "przyjaciółmi".

Odpowiedz do tematu