taki krepujacy problem... |
Autor | Wiadomość |
staszek10 Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: wieś | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 taki krepujacy problem... |
|
| Witam...mam 19 lat i taki problem,ze jak jestem z dziewczyna np..przytulamy sie czy wyglupiamy to moj penis ma erekcje i troche mnie to krepuje...nie wyobrazam sobie pojsc z nia na plaze bo jak bym mial ja posmarowac olejkiem albo ona mnie czy cos to moj maly bylby sztywny i wtedy chyba bym sie zakopal bod ziemie;/ | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Więc problem tkwi w tym, że nie masz problemów z erekcją i Twoja dziewczyna jawnie Cię podnieca? No to problem wielki. ;] | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| chłopie to nic strasznego wręcz przeciwnie ja specjalnie na plaży łapie nieraz chłopaka żeby mu staną to ślicznie wygląda | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| paulinka, a co byś zrobiła/ powiedziała / zachowałasię (skreślić niepotrz.) jakby mu nie stanoł? hehe.... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| najczęściej kładę go na plecy i kładę sie na niego albo siadam mu w kroku tyłem i daje mleczko by nasmarował mi plecki i obdarowuje całuskami ale on nie lubi w miejscach publicznych najczęściej dlatego zaciągam go do wady ale od zimnej na ogół opada ale zdarzyła sie że nie to sie posmyraliśmy pod woda
nieraz sie na mnie facet zezłościł że innemu na krok patrze ale jak innemu stoi to jak nie popatrzeć ... w końcu jak kobitce stoją sutki to tez na ogół przykuwa wzrok
[ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ]
nie zauważyłam przedrostka nie...
wiesz szczerze nigdy nie miałam tak że facetowi przy mnie nie staną i nie wiem co bym zrobiła trudno mi to sobie wyobrazić ... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| hihihi, najlepiej jest znać swoją wartość :* | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
|