Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     niewiem o co chodzi prosze o porade
Autor Wiadomość
hubi 

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   niewiem o co chodzi prosze o porade

Witam moj problem polega na tym ze jakis tydzien temu podczas masturbacji zauwazylem w spermie dziwna zawiesine koloru brazowego towarzyszyl temu bol w podbrzuszu oraz tak jakby za jadrami lub czlonkiem raz z lewej raz z prawej strony po dwoh trzeh kolejnych razach nie bylo zmian wiec poszedlem z tym do lekarza pierwszego kontaktu powiedzialem ze sperma ma taki kolor i ze mnie boli tu i tu on sprawdzil (jak sadze) czy niemam przepukliny obejzal penisa i przepisal antybiotyki minelo pare dni od ich zarzywania sperma ma juz swoj kolor no moze jest tam odrobinke koloru brazowego ale na pewno duzo mniej niz na poczatku lecz bol nie ustal.Chce zaznaczyc ze nie jest to bol staly poprostu pojawia sie w ciagu dnia najczesciej jak jestem w pracy i stoje na nogach przez osiem godzin do tego wszystkiego jestem w angli i za dwadziescia pare dni wracam i wolalbym poczekac az wroce bo w polsce latwiej sie dogadam z lekarzem niz tu i niewiem czy czekac czy znalesc odrazu specjaliste ? i co to moze byc i od czego? od masturbacji? prosze o porade
pozdrawiam

Hubertttus 

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

Chłopie lekarzowi nie chodziło o przepuchlinę bo od przepuchliny nie ma sie brązowej spermy,ale sprawdzał Ci w pachwinach węzły chłonne czy nie są powiekszone,Ta wydzielina którz zmienia kolor spermy jest z gruczołow krokowych,masz zapewne jakis stan zapalny któregoś z nich a może nawet pęcherza lub prostaty i stąd zmieszana sperma z wydzielina ze stanów zapalnych.Nie wiem jak sie często onanizujesz,jeśli za często kilka razy dziennie czy nawet co dziennie powinieś odpuścic i zrobić se większe przerwy,a po przyjeździe do Polski odwiedzić dobrego urologa nawet jak ci to prawie przejdzie bo może zmienic tylko forme w utajoną i trwac dalej w Tobie.Zdrówka :!:

Odpowiedz do tematu