Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kilka problemów z penisem jednocześnie - proszę o pomoc
Autor Wiadomość
SFEN 

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007   

Trudno o fachową pomoc, ale nie trudno o kolejnego histeryka.
A czemu ludzie uważają, że robisz sobie jaja? Heh, bo każdy, z minimalnym pojęciem o penisie wie, jakie są jakie niedoskonałości. Jeżeli chcesz mieć upudrowanego i gładkiego, jak d.... niemowlaka członka, to od razu łap za nóż.
Prosaki? Straaaaszne. Wielu je ma i jakoś nie zamierza z ich powodu niczego sobie ucinać. Włosy? Pisałem Ci przecież: pozbywaj się ich maszynką, jak przeszkadza Ci ich wyrywanie. Fakt - odrastają szybko... Ale skoro tak Ci to przeszkadza, że popadasz w depresję, to niby czemu nie możesz poświęcić minuty, co drugi dzień, żeby się ich pozbyć...? Stulejka... podczas ciepłej kąpieli bierzesz napletek i stopniowo, powoli pozbywasz się go z żołędzi. Sprawia to ból, ale po pewnym czasie systematycznych, codziennych wcześniej wymienionych czynnościach będziesz mógł bez problemu zdejmować napletek z żołędzi. Trudne? Też miałem stulejkę, ale rodzice zabrali się za nią, póki byłem mały. Chodziłem do urologa, który robił to, co napisałem wcześniej (oczywiście nie podczas kąpieli) i kazał robić mi to samo, w domu. I co? Wszystko w jak najlepszym porządku i nie zachowywałem się tak komicznie, jak Ty. Pozostaje Ci tylko iść do tego lekarza i nieco się uspokoić.

Jampol19 

...

skywalker 

Aha... i naprawdę twierdzisz że masz te dolegliwości? :roll:
and I gotta girlfriend everywhere"

penis.com.pl
viamax
Jampol19 

...

skywalker 

[quote="Jampol19"]
Z tego co zauważyłem - przesiadują tu osoby, które szukają podniety na podstawie cudzych zdjęć i opowieści, takie które - za przeproszeniem - gówno wiedzą na temat spraw andrologicznych (przynajmniej takie się wypowiedziały w tym wątku)...[/quote]

Oczywiście że takie są ale więcej jest osób które zawracają nam dupę swoimi kompleksami...
Pomimo tego im też staramy sie pomóc do czasu kiedy nie robią sobie jaj...

tomas13 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

Jampol19 napisał/a:
Ręczne usuwanie owłosienia podrażnia nerwy i się robią zaczerwienienia albo żyłki wystają, potem włoski odrastają dłuższe... [b]
Poza tym mam żołądź bardzo nadwrażliwy na dotyk i nie wiem, jakby on to wytrzymał, gdyby był odsłonięty ciągle :///... Poza tym moja żyła przebiega także na napletku, jakby mi to ucięto, to nie wiem, czy bym się nie wykrwawił...

No to już chłopie przegiąłeś. Typowy przykład panikarza!!! Na pewno masz jeszcze chore nerki, raka wątroby, nadwzroczność i utajona postać aids. Tralalal. Facet zdrowy jak byk, a zachowuje się, jak by za chwilę miał umrzeć. żyłka mu przebiega po kutasie nie tam, gdzie by chciał, a żołądź ma nadwrażliwą. Tralalala.... Wszystkie problemy miną nim się obejrzysz... Po Twoich postach widać, że zawsze coś będzie nie tak, na pewno o coś będziędziesz się martwił i generalnie uznasz, że czas żegnać się z ziemskim żywotem. Tobie trzeba zwykłego faceta lub dziewczyny i udanego związku, a problemy same miną. Przekonasz się o tym i przyznasz mi jeszcze rację. Nie będę Cię pocieszał, bo taki przypadki jak Twoj znam z życia. Twój problem nie jest natury fizycznej, ale psychicznej = wieczny malkontent. Sam sobie wynajdujesz dolegliwości, aby później móc się zamartwiać. Zajmij się czymś lepiej. Jest tyle ciekawych pasji, zainteresowań, możliwości wykazania się, ale Ty najwyraźniej wolisz siedzieć, przyglądac się kutasowi i biadolić! Czas się otrząsnąć! <klaps w pupę>
I na koniec mała uwaga. Jeżeli uważasz, ze to forum jest nieodpowiednie, a autorytetem jest dla Ciebie jedynie lekarz, zwyczajnie nie zadawaj takich pytań. Z góry zakładasz bowiem, że żadna odpowiedź, poza tą zgodną z Twoją (czyt. tak, tak, masz poważny problem, na pewno zaraz umrzesz, żyłka na kutasie to od onanizmu, pewnie też niebawem pęknie, bo to kara boża, a Ty się wykrwawisz i umrzesz, etc.) Cię nie usatysfakcjonuje.

Jampol19 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

...

Hubertttus 

Wysłany: Nie 22 Lip, 2007   

Jampol wal do lekarza :oops: jak w dym :shock: i nie zwlekaj, :) bo za tobą goni kostucha :x .Najlepiej do prywatnego gabinetu wysoko opłacanego fachowca 8) Już on Cię wydoji aż Ci żyły zwiędną :lol:

kropek

Wysłany: Wto 24 Lip, 2007   

Cytat:
Oczywiście że takie są ale więcej jest osób które zawracają nam dupę swoimi kompleksami...

To czym innym mają ją wam zawracać? Pozostają tylko zdjęcia. Lepiej już nic nie pisz w tym temacie bo od początku odstawiasz niezły cyrk.

tomas13 napisał/a:
na pewno zaraz umrzesz

Głupotą jest tłumaczyć że od takich rzeczy się nie umiera. Ludzie kończą życie z drobnych wydawałoby się powodów więc warto mieć świadomość ale bez przesady oczywiście.

skywalker 

Wysłany: Wto 24 Lip, 2007   

[quote="kropek"][quote]Oczywiście że takie są ale więcej jest osób które zawracają nam dupę swoimi kompleksami... [/quote]

To czym innym mają ją wam zawracać? Pozostają tylko zdjęcia. Lepiej już nic nie pisz w tym temacie bo od początku odstawiasz niezły cyrk.
[/quote]

"Pomimo tego im też staramy sie pomóc do czasu kiedy nie robią sobie jaj..."

Albo cytuj wszystko albo nic :!: Jedyny cyrk odstawia tu Jampol...

Jampol19 

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

...

adadverts 

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

Cóż, pewnie zaraz napiszesz, że jestem tu dla taniej podniety i na niczym się nie znam, ale i tak napiszę swoje.

Żaden z opisanych tu problemów nie wydaje mi się poważny. To co nazywasz prosakami to zwyczajne cebulki włosowe. Żyły na penisie są rzecza normalną - jedni mają większe, inni mniejsze (sprawa ogólnej żylastości); co się zaś tyczy żylaków - jeszcze o żylakach penisa nie słyszałem. Znamiona jeśli się nie powiększają, to też ok, ale można je usunąć chirurgicznie jakby co (zostanie blizna). Co do stulejki - masz jej łągodną postać, którą mozna wyleczyć w sposób opisany wyżej przez SFENa.

Tyle moich dyletanckich porad. Podejrzewam, że jestes trochę przewrażliwiony na punkcie swojej męskości. Możesz zamieścić fotkę tego swojego nieszczęścia, to będe mógł bardziej obiektywnie spojrzeć na problem (tak tak - podniecę się przy tym co nie miara). Może ta wizyta u lekarza cię uspokoi, chociaż pewnie trafisz na gościa "niekompetentnego" :D

Jampol19 

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

...

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu