Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z napletkiem!
Autor Wiadomość
radek8889 

Wysłany: Pią 18 Maj, 2007   problem z napletkiem!

Czy pierwsze ściągnięcie napletka coś zmienia? Mój problem polega na tym, że przez długi czas uważałem, że przez jakąś wadę budowy penisa nie mogę ściągnąć całego napletka. Bez problemu bowiem schodził mi tylko do ok. 1/5 żołędzi. Przeszedłem nawet na tym do porządku dziennego. Jakiś czas temu jednak pomyślałem, że może jednak jestem zupełnie normalny i po prostu trzeba się odważyć i pociągnąć tą skórkę mocniej. No i dziś rano udało mi się ściągnąć cały napletek. Problem w tym, że nie moge teraz wrócić do poprzedniego stanu - wygląda to tak, że nie moge zakryć całej żołędzi, jakby napletek gdzieś sie zawinął. Czy to jest normalne? Czy też tak mieliście? Może nie mam się czym przejmować?

toma1 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

też własnie mam taki problem i zawsze podciagam skóre na żołędzia i jakby to powiedziec ona sie nakłada, nie wiem czy to jakiś problem ?

grzesiek_19 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

idżcie do urologa niech wam stanie i powiem wam co jest nie ma co sie wstydzić naprawdę

penis.com.pl
andropenis
harunia33 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

jesli skorka ci zostanie to bedziesz mial problem poniewaz moze dojsc do niedokrwienia zoledzi i dostaniesz martwicy i amputacja i zrobia ci psioszke wiec idz do urologa

Szymon7 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

Bez przesady :P jaka amputacja? :shock:

Do lekarza, lekarz powie :wink:
btw- tez mialem watpliwosci- poszedlem i sie wsio wyjasnilo :)

pozdro :)

Odpowiedz do tematu